26.07.22

Uus lehekülg

Ja ongi mul esimene nädal alanud, kui ma ei pea mõtlema töö peale. Välja arvatud, et sain juba lühikese tõlkepalve nende käest. Mille üle ma üldse ei nutnud.

On ikka hetki, kui ma natuke mõtlen, kas ma poleks ikka tahtnud edasi töötada. Aga siis meenuvad nii suured kui väikesed põhjused, miks ikka omaette kulgemine parem on, ja "rahunen" maha. Pigem liigun ikka edasi täiesti uue peatükiga. Hetkel küll väga vaikselt. Pole midagi suurt ette võtnud. Välja arvatud natukese koristamise. Suurema koristamise jaoks võtan veel hoogu.

Koertega käin jalutamas hommikul ja õhtul. Ühel hetkel tahan ka kepikõndi jälle tegema hakata. Peaasi, et mu parem puus vastu peaks :-) Nagu tõeline pensionär siin oma liigesevaludega.

Jälgin ikka Ukraina uudiseid. Nüüd on isegi rohkem aega selleks. Olen leidnud lisaks mõned venelaste Youtube kanalid, kust saab head teavet. Toon mõned välja. Loomulikult (ukrainlane) Arestovitch ja Feigin ning Navalnõi. Aga siis veel Varlamov ja Nevzorov (esimesel osa asju inglise keeles) ja Maikl Naki. Natuke meelelahutuseks, aga ka infoks, mis Venemaal toimub, jälgin sellist noormeest NFKRZ, ning siin rohkemgi Venemaa uudiseid - mõlemad on inglise keeles. Järjepidevalt olen hakanud kahte noort venelast vaatama. Nad on hetkel varjupaiga leidnud Eestis. Nii et eriti huvitav. Sest nad toovad natuke ka Eesti teemat sisse. Varem olid nad ainult Navalnõi kanali all. Nüüd võib vaadata siit РАЗГОВОРНЫЙ ЖАНР. Mul on ka mõned ukrainlased, kellest doktor Komarovski on peaaegu kohustuslikuks muutnud. Ma olen olnud üsna Covidi algusest ka Tiktoki kasutaja. Kui varem jälgisin selliseid tõsisemaid teemasid (mitte alati), siis nüüd jooksevad mu ajajoonele peamiselt Ukraina-teemalised videod. Kaasa arvatud põgenikest, eriti need, kes nüüd Kanadasse on saabunud. Ma tahaks seda Tiktoki asja natuke rohkem lahti kirjutada. Aga millalgi hiljem. Nüüd lähen kulgen jälle edasi.

2 kommentaari:

  1. Vaatan, et blogipostitusi hakkab ka veits tihemini tulema ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks me näe, oleneb, kui kiireks see pensionäri elu läheb 😄

      Kustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)