14.10.12

Teel tööle

Mida teha, kui metroo esiteks venib ja venib ning siis teatatakse, et järgmises peatuses peavad kõik tööle kiirustajad rongi pealt maha ronima ning bussidel edasi sõitma, sest rong läheb nüüd hoopis tagasi. Ei tasu ka järgmist ootama jääda, sest rongiliiklustjärgnevas neljas peatuses ei toimu. Teiselt poolt liiguvad ka rongid tagasi just minu peatusest. Sest kusagil vahepeal toimub mingi juurdlus, millest ma täpselt aru ei saa, kas oli tegemist tulekahjuga või millegi muuga. Kui valjuhääldajatest teatatakse veel, et neil pole aimugi millal rongid jälle liikuma hakkavad, siis ei jää muud üle, kui alla vanduda ning ühineda kõigi teiste tööe kiirustajatega. Tean, et bussi peale saamine on siis suur õnneasi, sest neid on imevähe ja inimesi imepalju. Ega siis midagi, tõden rahulolevalt, et tasub ikka kogu aeg mugavaid jalatseid kanda ning sean aga sammud töö poole. Õnneks ju ainult mõned peatusevahed minna.

Tegelikult ei juhtu sellist asja õnneks mitte liiga palju, kuigi vahel on küll tunne, et venitamisi toimub ikka parasjagu. Aga eks sellepärast, et need rohkem meelde jäävad. Pilt on septembrist, kui puud veel rohelised, vasakul on näha treilerid, kusagil lähedal käib mingi filmi väntamine.

2 kommentaari:

  1. Toronto metroo tundub olevat palju usaldusvaarsem, kui Londoni oma. Siin ei moodu paevagi, kui m6ni liin signaalivea, rikki lainud rongi v6i (kahjuks) rongi alla jaanud inimese t6ttu ei s6ida. Mul on juba saanud lausa harjumuseks enne rongile minemist netist yle kontrollida, kas liin ikka suvatseb s6ita. Busse on siin 6nneks palju, aga ummikuid selle eest ka, nii et kui vahemaa just vaga pikk pole, siis saab jala kindlasti kiiremini kohale.

    K6ike kaunist,
    Eva

    VastaKustuta
  2. On üsna usaldusväärne, kuigi eks neid apsusid juhtu ka, ka rongi ette hüppajaid. Tegelikult on meie suurlinna kohta liiga vähe metrooliine. Busse liigub palju, aga mitte metrooliine pidi. Siinsed linnad on ju nagu suured ruudustikud, teed põhja-lõuna, ida-lääne suunas. Nii et kui üks metrooliin läheb idast-läände, siis seda mööda bussid muidugi ei sõida :)
    Tuuakse ainult kirjeldatud juhtumil välja, aga nii vähe, et mul pole veel kordagi õnnestunud nende peale saada, kui midagi sarnast juhtub. Kui olen kaugemal, siis lihtsalt jään ootama, kuni rongid jälle liikuma hakkavad.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)