02.10.12

Sõpradega


Pilt juunist, kui Mari mõned oma parimad sõbrad eel-sünnipäevapeole kutsus. Suvel on raske kõiki kokku saada, aga kui kool käib, siis on asi lihtsam. Maril oli plaanis ka hea sõber Amar kohale kutsuda (moslemist noormees, kelle kohta ta küll ütleb, on poiss on tema jaoks liiga usklik, kuid sõbraks kõlbab küll), kuid üks sõbrannadest ei pidavat temaga hästi läbi saama. Niisiis olid ainult noored neiud koos.

Kui Eestis paistab paljudel teismelistel juba oma kindlad poiss- ja tüdruksõbrad olevat, siis siin võetakse asja palju rahulikumalt. Mulle vähemalt tundub nii. Mari näiteks väidab, et tal pole aega selliste asjadega tegeleda. Peab õppima hoopis. Kuigi näiteks võib ta rahumeeli minna ühe poisiga - mitte selle moslemiga - kunstimuuseumi, lihtsalt niisama, et talle seltsiks olla. Eks ma tegelikult arva, et poisile Mari ikka meeldib, aga Mari meelest kõlbab see jälle ainult niisama sõbraks ja mitte mingiks tõsiseks suhteks :) Mina siis jagasin omalt poolt arvamist, et ega ei peagi kiirustama. Parem ongi kui ta pisut ootab ja ülikooli ajal pigem samasuguste huvidega noormehi piilub.

2 kommentaari:

  1. Nii põnev on seda lugeda! 12 aasta pärast loodan isegi taolist postitust kirjutada! :D

    VastaKustuta
  2. See 12 aastat läheb kiiremini kui kunagi oskad arvata :) Alles nad mul jooksid siin ulakust tehes ringi ja nüüd on äkki sellised asjalikud neiud. Aga kõik see aeg on imetore olnud!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)