16.09.13

Maja kummuli


Üks Niagara uuematest hoonetest on kuidagi imelikul kombel tagurpidi püsti saanud :) Kui juhtumisi tee Niagara joa poole viib, siis tasub ka see hoone üle vaadata. Siin on nende koduleht.


Iseenesest on maja tore väljastki imetleda, kuid omamoodi huvitava kogemuse saab sisse astudes. Kõik majja kuuluvad esemed on muidugi tagurpidi üles kinnitatud. Põrand (ehk siis lagi) on viltune. Ja kuigi viltuse põranda peal on ennegi saadud käia, siis millegipärast seal hoones tekib tunne, nagu oleksid kõikuva laeva peal. Peaaegu kahtlustasin, et nad on selle mingite tugevate vedrude peale pannud :D Hea, et mõnel pool on käsitoed paigutatud, et vajadusel neist kinni haarata :)  Väga huvitav meeli sassi ajav effekt.


Pärast on muidugi tore pilte "õiget" pidi keerata. Ülemistel võib peeglist näha uudistavaid nägusid ning alumine sai eriti tõetruu, sest Kirke hüppas üles, nii et juuksed on ka kenasti loomutruult, nagu kõnnikski ta lae peal ja proovib altpoolt midagi kätte saada.


Muide, maja kõrval on suht soodsalt parkimine olemas. Päevapilet $15, joa enda juures on suur parkimine, kus hinnaks $20. Kes viitsib pisut jalutada, siis veelgi kaugemal on hoopis odavam parkimine (viimati vist isegi $5, kuigi kahtlustan, et seegi on ehk ajapikku tõusnud). Samas on Niagarale minekuks hea kasutada turismiteenust (hinna sisse kuulub ka joa ja veinitalu külastamine ja palju muud: vaata siia). Muidugi on veel olemas kasiinobussid, mis hästi odavalt su kohale veavad, lootuses, et kulutad kõvasti kasiinos raha. Keegi minu meelest küll täpselt ei jälgi, mida sa seal teed :) Nii et aega oleks ka linnas ringi käia ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)