03.09.14

Eesti 2014 - Adavere tuulik


Tartu käigul sai ka Adavere tuulikust läbi põigatud. Sõime-jõime kõhud head-paremat täis. Jäime kõik toiduga väga rahule! Tore teenindaja juhatas ka tuuliku kõiki korruseid uurima, kuni toit valmis. Seisime siis ühel hetkel välisäärel ja tahtsin natuke rohkem vanast tuulikust kõneleda, aga polnud enne alla aia külge pandud lugu eriti uurinud. Kus aga häda kõige suurem, seal ka lahendus käepärast. Ei, ma ei hakanud alla tormama, vaid kasutasin oma fotokat, et kirjutisest pilt teha. Siis sai fotolt juba kergelt ajalugu valgustada, õieti küll tõlkida, sest Heli eesti keel ei ole siiski veel nii hea :)  Tunnistan ka, et ma ei kasutanud esimest korda niisugust nutikat lahendust. Esimest korda tegin seda uudishimust, kui kaugel seisva autoaknale kleebitud paberit nägin, millel tihedas kirjas jutt peale trükitud. Patenti pole võtnud, nii et kõik võivad täiesti vabalt vajadusel samamoodi toimida :D

3 kommentaari:

  1. Nagu ma aru sain siis sa zoomisid selle teksti enda juurde?
    Mina kasutan sellist meetodi, et kui mul ei ole aega või mahti kuskil muuseumis mulle huvipakkuvaid informatiooni andvaid sildikesi lugeda siis ma teen nendest pilti ja hiljem kodus loen :)
    Just täna käisin Tallinna ajaloomuuseumis ja seal näidati ka ühte huvitavat lühifilmi (2-3 min umbes) Ma filmisin selle endale fotokaga, et hiljem uuesti vaadata :)

    VastaKustuta
  2. Zoomisin tõesti lähedale.
    Mul pole muuseumiinfo pildistamine pähe tulnud, küll aga olen aianduspoes ostetud taimede (näiteks erinevate tomatite) juurde
    pandud kirjutisi pildistanud. Pärast hea
    vaadata, mida me siis aias kasvatame ja kuidas seda õieti teha.

    VastaKustuta
  3. Ma tihti pildistan poes ka raamatuid mida osta tahaks, et siis pärast kodus Amazonist osta või seal olevasse wish listi panna :)
    Poest ostan raamatuid vaid siis kui tegu mingi pere või mu väikese firmaga kelle ellu jäämist ma toetada tahan.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)