02.09.14

Eesti 2014 - tervishoiumuuseum


Jõudsime ka Tallinna uuenduskuuri läbinud muuseumi - tervishoiumuuseumi. Pean ütlema, et olin natuke skeptiline, kas see pole liiga igav, st rohkem noorematele suunatud, aga pidin rõõmsalt üllatuma. Oli tore isegi emadele ja vanaemadele :) Vahva on kindlasti võimalus igat sorti asju oma käega läbi katsuda. Meelde jäi reaktsioonikiiruse mõõtmine (olime Mariga meie seltskonnast parimad), pimedatele mõeldud kirja kirjutamine, ekstra polstri kandmine (kuna olen viimase poole aastaga kõvasti kaalu kaotanud, siis pani ikka imestama, kuidas sellega varem hakkama sain :-) ja nõnda aina edasi. Üks pildiseeria sai inimese erinevatest näoilmetest :-)  Kokkuvõttes ütlen, et tore koht! Tasub külastada küll!

2 kommentaari:

  1. Ma käisin ka seal ja oli eelnevalt just skeptiline, et äkki on taas selline muuseum mille sihtgrupiks just täiskasvanud ja lapsel hakkab seal igav. Meeldiv oli aga näha, et ka laste peale oli mõeldud :)
    Mul oli isegi natuke kahju, et ülemine korrus veel valmis ei olnud, aga seda põnevam on järgmisel suvel uuesti minna :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh tähelepanu juhtimast. Huvitav, kuidas see mul täiesti tedmata, kuigi olen ju "Tallinna tüdruk" - sündinud ja koolis käinud seal, kuigi viimased aastad mujal elanud :-)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)