01.11.15

Halloweeni kõrvitsad


Praegu on veel kõrvitsaid ilustuseks välja, kuid järgmisel nädalal on nad juba enamasti prügikastides.

4 kommentaari:

  1. Kas tõesti kasvatatakse kõrvitsaid ainult Halloweeni pärast? Ja visatakse pärast minema? (Puhas raiskamine ju!) See tundub kuidagi nii uskumatuna. Nagu seegi, et Halloween Ameerika mandril PÄRISELT nii populaarne on...

    VastaKustuta
  2. Kahjuks on tõesti nii, et enamus rändab prügisse (õnneks on Torontos nüüd aastaid olnud ka orgaaniliste jäätmete kogumine). Muidugi on neid, kes ikka teevad midagi kõrvitsast või panevad sügavkülma. Ise olen teinud kõrvitsasalatit ja kõrvitsasaia. Seemneid ahjus röstinud. Aga siinsed kõrvitsad on ju hiiglaslikud. Pole mul kuhugi kõike hoiule panna... Sel aastal ei ostnudki ühtegi. Halloween on väga populaarne, tee mis tahad. Alguses vaatasin ikka pika pilguga seda kommide nurumist, aga nüüd olen "sisse elanud" ja polegi see asi nii hull midagi :) Kõige vahvam on vaadata, kuidas suured inimesed julgevad lapsemeelsed olla!

    VastaKustuta
  3. Kahju muidugi... (pean ikka seda toidu raiskamist silmas) Aga mis teha, teised maad ja teised kombed...
    See on ju ainult tore ning positiivne, et lapsemeelsus pole kadunud. Fotod on ka väga meeleolukad!

    VastaKustuta
  4. Ja ongi selline väga vahva õhtu, eriti kui sattuda tänavatele, kus rohkem lapsi ringi käib. Meie enda kodus ei ole samasugust "rahvaste rändamist" nagu seal, kus külas käime (meie vana elukoha lähedal). Ühe maja ees saab lausa veini, muidugi lapsevanematele :) Tekib selline mõnus "külatunne". Muidu ju kiirustatakse pidevalt üksteisest mööda.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)