23.07.07

Tagaaias marju korjamas


Laupäeval korjasin ära vaarikad, mustsõstrad ja tikri/mustsõstra risti-rästi ristatud marjad. Need on tikrisuurused mustsõstrakarva marjad. Muidugi ei jõua ma neid ära süüa, panen sügavkülma.

Tegelikult oli mul tõeliselt tore elamus aias kolme põõsa vahel istuda, sest muusikutest naabrid (isa tütre ja pojaga, ma pole kindel, kas ema ka laulab, aga väga võimalik, et jah), kes aasta läbi oma garaazhis harjutavad ning kelle laulude saatel oleme nii mõnegi toreda õhtupooliku meie viinamarjade all veetnud, esitasid terve oma repertuaari kõrvalaias toimuval peol. Kõige huvitavam on, et need naabrid, kelle juures esineti, on hoopistükkis kusagilt Aasiast pärit ning vahepeal laulsid nad oma laule.

Otsustasin võtta mõned laulud videofilmile. Panin kokku umbes 10-minutilise ülevaate lauludest (kahjuks ei saanud võtta peale laulu, mida nad kevadel harjutama hakkasid ning mis mulle väga meeldib). Kvaliteet ei ole muidugi midagi kiita, sest olin siiski nii palju eemal. Tean, et nad on esinenud TVs ja kujutan ette, nad käivad mujalgi mängimas. Kord arvas üks meie külalistest, et naabrid on oma raadio nii kõvasti mängima jätnud... Mõned aastad tagasi kinkis naabriema minu tüdrukute sünnipäeval lastele mõeldud musitseerimisraamatuid, kuid meie lastest ei saa kunagi nende ansamblis kaasategijaid. Huvid on hoopis teised.

Pühapäeval tahtsin all keldris teha suurpuhastuse. Sain ilusti õigel ajal üles, istusin arvuti taha korraks, rääkisin Toomasega Eestis, hakkasin kokku panema seda videot ning avastasin kell kaks, et pole veel hommikusöökigi söönud. Olin mõnusalt aega veetnud vaadates pilte meie kümnest aastast siin majas. Ja nii saigi videosse pildid, mis on võetud maja ümber. Kui hiljem üle vaatasin, siis avastasin, küll on tore ülevaade laste arengust! Kirke oli kolme kuune ja Mari kahe aastane, kui me siia kolisime.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)