22.02.11

Kelgukoerad

Siin mäekülje all on võimalus ka kelgukoeri vaatamas käia ja muidugi sõitmagi minna. Ainult... see viimane on üks päris kulukas ettevõtmine. Meie lepime siiski vaid vaatamisega ja sõitma läheme siis, kui raha nii palju, et ei oska sellega midagi ette võtta :)

Sattusime kohale just selleks ajaks, kui koertele toodi lihabriketid (brikettide moodi need välja nägid) söögiks kohale. Hooldajad hoiatasid, et kohe läheb lärmiks, ja nii oligi :) Kõik kutsad avaldasid kõvasti arvamust, kes kõige enne toidu peaks kätte saama.

Sel ajal kui me koerte maiustamist vaatasime, nägin, kuidas eemalt lähenes noormees neiuga. Suur oli üllatus, kui neiu juurde astudes küsis: "Kes siin eesti keeles räägib?" Kuidas see oligi, et igal pool võid üht eestlast kohata... või midagi sinnapoole :) Vaatasin neiule otsa ja tundsin kohe ära oma endise õpilase Toronto Eesti Koolist. Nii tore! Ja muidugi veel toredam, et ta ikka kenasti eesti keeles minuga rääkis :D Nad on väikesel ringsõidul - Ottawa, Quebeci linn, Mte.Ste.Anne, Montreal. Peatuvad hotellis, kus meiegi tavaliselt oleme olnud. Eks vaata, kas trehvame homme mäelgi kokku :)

2 kommentaari:

  1. Lahe kollaaz.. ilusad koerad.
    Tead ju kyll, mis raamat mulle kohe meenus :)

    VastaKustuta
  2. Loomulikult tean :)
    Motlesin isegi Minu Alaska peale, kui neid kutsasid vaatasin. Oleme varem ka neid paitamas kainud, kuid nuud oskasin ka pisut teist poolt naha :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)