04.09.11

Pidu


Pidu peetud! Eelmise aasta eest ka, sest siis jäi millegipärast laste sünnipäevad tähistamata. Suvel on väga raske rahvast õigel ajal kokku saada ning nii võib mõnikord selle õige aja leidmine aina venima jääda. Arvasin, kui nüüd ei tee, siis jäävad seegi kord külalised tulemata! Kirke soovil oli meil hulgaliselt õhupalle, isegi neid, mis ise lae alla tõusid ja hiljem heeliumiga nalja lubasid teha ;)

Õues oli väga-väga palav ja niiske (40 kraadi niiskuskoefitsendiga). Selline tunne, et suvel polnudki kordagi nii hull. Päeval sadas ka vihma, kuid õhtuks oli kõik juba kuiv. Kuna olin planeerinud hamburgeride grillmist, siis istusime väljas, kuigi lapsed kippusid kuuma käest tuppa (kus õhujahutaja uhas usinalt tööd teha). Viimaks kolisime kõik majja, sest sääsed hakkasid ka kimbutama. Näitasin meie eestlastest sõpradele, kuidas telekast eesti saateid vaadata, st läbi arvuti. Ja jäime huviga mõnda vaatama. Eks näis, kas neil ka varsti samamoodi asi üles sätitud on :D

 

2 kommentaari:

  1. Ja ilusat uut kooliaastat teile! Kas Maril on nüüd viimane aasta käsil juba?

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Maril on peale seda veel üks aasta jäänud. Läheb 11ndasse. Mõned aastad tagasi oli siin kooli 13 aastat pluss kaks aastat eelkooli, kuid nad võtsid viimase aasta ära, mis ei tähenda, et soovijad ei võiks veel mõneks aastaks kooli jääda, kui tahavad oma hindeid parandada mõnes aines. Võtavad siis ainult neid kursuseid, milles vaja paremaid tulemusi, et ülikooli saada. Sisseastumiseksameid ei ole, sisse saab ainult oma gümnaasiumi õpitulemuste põhjal.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)