11.03.12

Märtsikuine ilm Torontos

See on Kanada! - teatas mu väikseim võsu, kui me täna hommikul kahekesi oma maja trepil istusime ning 17 (!) soojakraadi nautisime! Täpselt kaks päeva tagasi näitas kraadiklaas mõnda miinuspügalat ning meil möllas kõva tuul lumesajuga, mis hooti üle linna käis (lõpuks siiski nii vähe, et lumekattest polnud jälgegi). Sellest lumesajust pidin lausa pilti võtma, sest tänavune talv on vähemalt meie suurlinnas väga nadilt lume poolest esinenud. Fotod on Toronto Eesti Maja ümbrusest.






5 kommentaari:

  1. Ohoh, mis purgaa :) Meil oli sel talvel kaks lumesadu, üks juba oktoobris ja teine detsembris. Kumbki lumi maha ei jäänud. Käisin terve talve jookusl kokku vist kuuel päeval saabaste ja sulemantliga. Ja nüüd on meil ka soojalaine, teisipäeval tuleb 23 kraadi sooja. Mõnus :)

    VastaKustuta
  2. Meil ka siin täna soe ja ilus! Ka soojaleine, aga eesti moodi, nii 3 soojakraadiga. :)

    VastaKustuta
  3. Meil jagus siin seda sooja täpselt üheks päevaks :) Täna oli juba jälle ainutl 6 soojakraadi! Kuigi pidi ikka veel mõni soojem päev vahele lipsama. Päris kevad võib heal juhul juba aprillis saabuda :) Aga võime ka vabalt maikuuni oodata.

    VastaKustuta
  4. Et räägime siis soojast vöi ;-) meil läks nüüd "kuumalaine" lahti. 20 soojakraadi päeval, sinine taevas, sillerdav päike. Mäepapal on suusapuhkus...suuskama minnes mötleb, et äkki peaks ikka lühikesed püksid panema...

    VastaKustuta
  5. Seda t-särkides suusatamist tule siingi ette :)
    Aga siinse piirkonna eripäraks ongi need eriliselt suured temperatuurikõikumised. Ühel päeval miinuskraadid ja järgmisel juba naudi suveilma. Eesti moodi kevad ja sügis puuduvad, lihtsalt on väljavenitatud talv ja suvi.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)