27.03.12



Nüüd oli küll nõnda, et kui Ewert oma ühe- ja kahepealiste draakonitega Toronto Eesti Majas esines, siis valutasin mina kodus pead. Heast kavatsusest neid vähemalt sinna kaema minna, ei tulnud midagi välja. Muusikafestivali raames toimunud kontserdi piletitest jäin ainult sellepärast ilma, et õigel ajal ei ostnud pileteid ära. Olin juba seda tegemas, kui siis otsustasin kaasaga läbi rääkida, kas tema ikka nõus minuga kampa tulema. Kui siis taas kord piletiostu ette võtsin, oli juba liiga hilja. Aga egas midagi, Eesti Elu on kenasti pannud üles lühikese video ning isegi intervjuu Ewert Sundjaga. Eks ma lepi sellega, kuni ehk Eestis neid trehvan (kui nad just siia jälle ei juhtu tulema ;). New Yorki ma neile hetkel järele ei hakka sõitma, mis sest et see samal mandril kui Toronto :) 
Foto laenatud Eesti Elu leheküljelt, võetud Toronto Eesti Maja keskmises saalis, mida ka vahel kristallsaaliks kutsustakse tema uhkete lühtrite pärast. Sain aru, et muusikutele oli siinne kooli publik jätnud hea mulje. Loodetavasti tulevad nad siis ikka tagasi ;)

2 kommentaari:

  1. Ma jäin samuti piletitest ilma ja olin väga rõõmus, kui sain teada nende esinemisest Eesti Majas. Kahju, et sa ei saanud tulla, sest kontsert oli tõesti väga tore.

    VastaKustuta
  2. Kuuslin, et Eesti Maja oma olevatki palju parem olnud, kui see, mis nad festivali raames tegid! Nii et polegi hullu, kui piletitesti ilma jäid. Kui nüüd kuulujutt tõsi on, siis nad tulevadki ehk juba sel aastal tagasi :) Eks ma hoia pöialt ja loodan, et migreen kimbutama ei tule.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)