05.04.12

Kooli kunstitunnis...


Sel aastal on Mari taas kord valikainena käinud kunsti studeerimas. Hetkel on tal kohustuseks valmis saada 10 erineva stiili näidist. Esimene... mäng vesivärvidega (Watercolour ground). Kõigepealt oli tal vaja harjutada, kuidas vesivärvidega saab töötada ning siis kasutada endale meeldivat versiooni ning joonistada siis midagi peale. Minu meelest väga kena tulemus - hinne 10!


Selle töö puhul pidi Mari sirvima ajakirju ning leidma tükikese mõnest fotost või pildist, mille siis vabas tehnikas paberile kanda. Ta kasutas pliitaseid. Jälle vähemalt minu meelest töö, mille võiks vabalt kusagile seinale riputada. Hinne 10. 


Kollaazh. Kasutada võis ajakirjadest rebitud ja lõigatud tükke või nii kuis noortele endale meeldis. Mari hindeks 9.5.


Seda tehnikat ei oska ma küll eesti keelde panna. Kõigepealt oli tal vaja leida mingi foto, mis siis kanti mingit sorit geeliga üle paberile. Foto on Ontario rahvuslillest trilliumist. Pean ütlema, et siin ei paista see sugugi nii põnev kui originaalis. Hindeks 9.5.



Linoollõige. Hindeks 10. Ootan põnevusega tema järgmisi töid :)

6 kommentaari:

  1. Väga, väga ilusad tööd! Kuna minu 10-ne tüdruk kaldub kasinna kunsti suunda mulle tundub, siis mulle kipuvad kõik sellised tegemised silma jääma. Minu lemmik ... Hmm,vot ei suutnudki valida. Kõik on ilusad.

    VastaKustuta
  2. Väga kaunid tööd. Maril on ikka väga hea käsi joonistamiseks. :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh! Ütlen talle kindlasti edasi :) Samas unistab minu neiu hoopis võimalusest inseneriteadust edasi õppima minna! "Päris töö" ja hobi ei tarvitse ju teineteist segama hakata ;)

    VastaKustuta
  4. Ishand kui vahvad tööd, selle köige esimese paneks kohe elutoa seinale kui saaks. Mari on andekas tydruk, on vist emasse =)

    VastaKustuta
  5. Imeilusad tood! Teostus on super ja ideed jargimist vaart! Eriti p6nev tundus see Kanada rahvuslille-too. Sellisest tehnikast pole kuulnudki!

    Tervitused,
    Eva

    VastaKustuta
  6. Väga vahvad tööd!
    Ka lugesin ja uurisin- puurisin neid hoolega :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)