11.04.12

Tarkus...


Kas meie Puma paistab juba väga tark välja :) Talle ja tegelikult Liisulegi, meeldib millegipärast end Mari õpikute ja vihkute peale sättida. Mari laob tihtipeale oma asjad vaibale maha ja õpib seal. Kui ta korraks minema kõnnib, vallutavad kiisud Mari kooliasjad. Ei tea, kas kiisud tunnevad, kuidas tarkus õhkub paberist välja ;)

3 kommentaari:

  1. Kassi üleüldse mittepuutuv kommentaar.

    Ma oleks isa käest sellised triibulised saanud, et kole kui ma oleks üritanud põrandal õppida. Kõik see rühi ja muu värk. Omapärane kuidas vaid mõne aastakümnega mõni asi aksepteeritavaks muutub. Mitte, et minu isikliku arvamuse põhjal oleks põrandal õppimine tervislikumaks muutunud, aga see ei ole oluline. Tahtsin märkida vaid kuidas maailm muutub. Omapäraselt vahest. Samas paneb seda maailma muutumist tähele ka kontoritööl. Noortel pole tihti näiteks aimugi kuidas ja miks laualampi kasutatakse, rääkimata sellest kus pool see olema peaks.

    VastaKustuta
  2. Tegelikult õpib Mari ikka vahel laua taga ka :) Ainult üldiselt on tal päris vähe kodutööd. See tähendab, ta teeb väga palju koolis juba ära. Esimese 8 aasta jooksul ei näinud ma pea üldsegi teda õppimas. Alles nüüd on tal nina ka kodus õpikutes. Eks sellepärast olen leebem olnud ning lasknud tal õppida, kus talle meeldib.
    Ja eks see ole tõsi küll, et ega minu neiudki ei ole saanud õpetust, kust poolt valgus võiks langeda jne. Samas on terve maailm juba arvutite pealekasvuga hoopis teistsugune. Siin on lausa mõned õpetajad, kes keelduvad käsitsi kirjutatud töid vastu võtmast, sest laste käekiri on kohutav... Isegi kirjutan ju peamiselt arvutil ning kui pliiats käes ja midagi pikemalt vaja kirja panna, siis on tunne nagu sügisel kooli minnes, kui käsi terve suve puhanud oli :)

    VastaKustuta
  3. Anonüümne20/4/12 12:54

    See ju vana teada nali, et mis vahet on kassil ja koeral? Koer istub andunult su töö kõrval ja kass - töö peal loomulikult. -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)