29.07.15

Teepood


Eelmises postituses sai kenasti teele palutud ja siin siis koht Ottawas, kus soovitan läbi astuda :) Poe nimi ongi lihtsalt Tea Store ja valik erinevatest teedest on muljetavaldav! Alumisel pildil jäi veel osa pakutavast välja. Kõige toredam oli see, et kui tahad tassikese teed kohapeal ära juua (või muidugi seda kaasa osta), siis võid rahumeel riiuli ees jalutada, tõsta klaaspurk alla, avada kaas ning nuusutada, kas see on just see, mida sooviksid maitsta. Lisaks on veel teejoomisega seotud atribuute saadaval ning maiasmokkadele ka koogikesi (kuigi selles suhtes on valik tagasihoidlikum).


Mina leidsin endale sellest suurest valikust rooibuse ja virsikutee segu, Kata valis Hunny rooibus (meemaiguline) ja Kirke sai tsitrusetee, mida oli neil üsna vähe järel (alla 100g). Ostsin selle ülejäägi kaasa. Alles järgmisel nädalal pidi juurde saama, sest siis saabub üks koostisosadest, et teesegu uuesti pakkuda.


Sealsamas Byward turul (mis asutatud kolonel By algatusel juba aastal 1826 ja on üks vanemaid ning suuremaid Kanadas) asub söögikohtade kompleks, millest ühes nurgas müüakse Obama küpsiseid. Kui USA president 2009.aastal Ottawas käis, siis ostis ta sealt kaasa vahtralehekujulise küpsise, mis kannab nüüd tema nime. "I love this country!" olevat ta kuulutanud :)  Peaks ütlema, et mul pole ka midagi halba selle riigi kohta öelda :P


Väga rõõmsad küpsised ju. Aga meist jäid need siiski sinna edasi istuma.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)