11.10.12

Mõista, mõista, kes on pildil...


Torontos võib mõnel pool vabalt ära unustada, et oled suurlinnas. Mõni päev tagasi pargis kepikõnnil märkasin kedagi rõõmsalt minu ees tee peal kalpsamas. Igaks juhuks hüppas see tegelane kusagile rohu sisse ja jäi siis uudistama, kes see temast pilti tahab teha :) Kvaliteet pole suurem asi, sest pildimasinana pidin oma mobla kasutama (kuulan selle vidina abil raamatuid, vahel ikka vastan ka telefonile ;). Linnas olen varem rebastega kõrvuti kõndinud ning linna loodeosas - ehk mujalgi, aga ise oma silmaga olen neid just seal näinud - on sõidudeedel lausa hoiatusmärgid üleval, et sõitjad ettevaatlikud oleksid, sest hirved võivad neid segama tulla. Jänest nägin siin nii lähedalt küll esimest korda.

2 kommentaari:

  1. Soomes on tegemist linnade nuhtlusega. Söövad pargipuud ära. Kõik kohad neid kalpsajaid täis. Ka Helsingi kesklinna pargid :)

    VastaKustuta
  2. Mäletan neid jäneseis Rootsis Göteborgis ringi hüppamas. Kuna enadal aeda polnud, siis eriti aru ei saanud, et nad nuhtluseks on. Siin on kindlasti oravad need, kes inimestel pead halliks ajavad.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)