27.01.10

Mullikile - 50!

Palju õnne mullikilele, mis tähistas mõni päev tagasi - 25.jaanuaril - oma 50.juubelit! Mul polnud aega, et kohe sellest rõõmusõnumist teadmatutele teatada :)

Kas on olemas üldse kedagi, kes pole oma elus kordki seda nakkavat mullide katkitegemist proovinud? Nüüd on muidugi võimalus ka netis neid popsida (kindlasti pole sellist sõna eesti keeles :), kuigi erinevate lehekülgede kiled lähevad erineva häälega katki. Siin on üks, mis päris hea (klõpsa 'pop now' ja otsi, kus link on). Kuigi nende endi lehel (esimene link) on ka toredaid mänge lapsemeelsetele :)

Lugesin just, et mullikile esialgne kasutusidee oli... tapeet! Leiutajad tahtsid luua seinatapeeti, mis oli krobeline, kuid asjast ei tulnud midagi välja. Leiutis ei jäänud aga nurka vedelema, vaid leidis kasutust pakkimisel.

Head popsimist kõigile :D

3 kommentaari:

  1. Tõesti palju õnne!
    Aga jah, päris plõksimise (me nimetame seda kodus nii) vastu need netiversioonid siiski ei saa :)

    VastaKustuta
  2. Heh, lahe!
    Kõik uudised sa ka yles kaevad :)

    Mulle ka meeldib hirmsasti see päris klõpsimine.. mõnus tunne sõrmede all :S

    VastaKustuta
  3. Anonüümne29/1/10 07:36

    Palju õnne mullikile! Ainult ühest asjast ei saa mina aru - sellest vaimustusest, mis tekib inimestele näkku, kui nad mullikilet näevad ja seda õhinal plõksima soovivad hakata. No ei tekita vaimustust mitte kohe ei tekita. Jagan kõik oma mullikiled heameelega nendele vaimustujatele. Lahe on muidugi vaadata seda leeki inimeste silmis, kes suurel hulgal mullikilet näevad. (Enamasti augustis-septembris kooli raamatukogus) -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)