28.08.10

Noored talendid

Juhtumisi käibki praegu talendiotsing Ameerikas ning nüüd sattus mulle ette veel üks andekas imearmas laulja. Jackie Evancho on 10ne aastane neiu, kelle hääl kuulub justkui paarkümmned aastat vanemale naisele! Muidugi mulle meeldivad noored andekad lapsed, kuid vahel paneb mõtlema, kas tõesti peab neid nii vara "välja tooma"? Kui lugesin Julie Andrewsi mälestusteraamatut, siis märgib temagi, kuidas tegelikult pidev laulmine ta häält kurnas... Oli temagi juba noore neiuna laval!

Teisalt mõtlen vahel, miks ei tehta noortele eraldi võistlussaadet? Seal saavad nad asja palju rahulikumalt võtta ning lasteks jääda. Ning veel midagi minu mõtete seifist... kui neid noori üliandekaid talente liiga palju rahva eest läbi käib, siis tekib tüdimus ja nad muutuvad tavaliseks. Nõnda hoian pöialt hoopis Prince Poppycockile, kes lisaks oma ilusale häälele oskab võluda oma lavashowga :) Mida rohkem saab veel ühelt artistilt oodata!?



Ja veel üks video Prince Poppycockilt. Lugesin, et tema lavakuju tekkis kogemata. Sõbrad kutsusid teda ühte klubisse esinema, ta oli nõus, kuid ainult siis kui kannab parukat (see video on ka kusagil interneti sügavustes). Nõnda sündiski barokiaegne tegelane. Paistab, et ta paneb oma kostüümid ise kokku. Uskumatu, kuidas tema "päris" mina ja printsi on pea võimatu samaks inimeseks pidada :)

2 kommentaari:

  1. pisikest kasvu lapsemeelne naine laval? - niisugune mulje jäi ka mulle. millal saab siis veel inimene olla laps kui mitte lapsepõlves? lastagu seda tal siis ka olla!

    Prince Poppycock on superleid.

    VastaKustuta
  2. Anonüümne29/8/10 04:17

    Peale selle laps-naise video vaatamist ei osanud ma öelda, kas see mulle meeldis või mitte. Tänaseks päevaks ma vaatan meeldeldi ta pilti (ilus-armas 10-aastane laps), aga seda videot ma enam vaadata ei taha. Järelikult ei meeldinud. Vastuolu hääle ja keha vahel on ikka liig mis liig. Jätke lapsele ta lapsepõlv alles. -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)