07.08.10

Suitsetamine tulevaste põlvede silmis...

Mäletan teemat, mis oma õpilastele vahel andsin kirjandi kirjutamiseks: Kui keegi kaevab sinu magamistoa tuhande aasta pärast välja, mis ta leiab ja mis ta mõtleb! Siin on üks eriliselt andekas seletus sigarettide kohta!
Need haprad torukesed sisaldavad kuiavatatud taimelehti, mis on rikkad ülitugeva mürgi, nikotiini, poolest. Samast ajastust on leitud fotosid ja filmilõike, mis näitavad inimesi neid mürgitorukesi imemas. Sellise tegevuse eesmärke pole õnnestunud selgitada. Arvestades nikotiini mõju organismile võib eeldada, et tegemist äärmusliku, aeglast enesetappu harrastava religioosse grupi liikmetega.

3 kommentaari:

  1. Kostab loogiline, eks nii tehaksegi arheoloogias järeldusi ja palju mööda ei panda:)

    VastaKustuta
  2. Mina arvan, et inimesed ei lobu iial teatavatest enesemürgitamise vormidest, olgu see joovastav jook või sissetõmmatav gaas.

    VastaKustuta
  3. Pagulasega nõus. Kui inimene ise oma elu mingil viisil ei hävita, kui ta tegeleb ainult enda loomise & säilitamisega ning kahjustamise & hävitamisega üldse mitte, mitte mingil viisil, siis puudub tema elus 1 oluline mõõde. See mõõde, mis inimlikkusest inimlikkuse & inimesest tõelise inimese teeb.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)