03.11.10

Halloween

Nüüd on mitu päeva jõudnud Halloweeni õhtust mööda minna, kuid varem pole olnud mahti arvuti taha istuda. Kuna Mari sõbrad olid ikka valmis end kostümeerima ning tänavale minema (olime tavapäraselt Kati sünnipäeval, lisaks Halloweenile), siis ei hakanud mina ka asja keelama :) Mari oli juba laupäevasel lasteaia hommikul (ta käib seal abiks) endale renessansiaja kleidi selga ajanud (mille Eesti mõistes kaltsukast paar aastat tagasi sain, ning mida juba eelmine aasta Marile pakkusin, kuid siis oli vaja olla mingi Jaapani tegelane). Nagu öö ja päev :D

Tegin talle kenasti soengu pähe, pits varjas osaliselt juukseid. Kaunis kett kaela ning kõrvarõngad ka (nendest üks läks küll õhtu jooksul katki) ja oligi neiu valmis. Pühapäeva õhtu oli aga väga külm (päeval sadas isegi pisut lund), nii et ta pani siiski midagi veel alla, sellepärast ka selline punane pluus alt paistmas. Keep üle ja lisaks Eestist toodud kena rätik. Päris ehtne renessansiaja neiu sai temast! Tegelikult ju päris kena neiu, sest muidu on tal ikka ainult teksad jalas ning juuksed kiiruga kammitud (kui meelde tuleb :)

Kirke nõudis "Kättemaksukontori" viimaste osade ajendil valgeks vaimuks maskeerimist. Inspiratsiooni sain kõrvalolevast kleidist. Mingit lõiget mul polnud, proovisin niisama hakkama saada :) Läbipaistvast riidest hommikumantli moodi asi üle (saime jälle "kaltsukast" - Talise) ning mõlemad püüdsid nii mõnegi kommijagaja pilgu. Neil paluti mitmel pool foto jaoks poseerida :)  Meie hulgas oli ka kaks rokkarit, mis veelgi rohkem inimestele meeldisid! Muidugi teenib hea kostüüm ka rohkelt maiustusi!

Ilm oli aga külm ja lapsi tavalisest vähem. Tänava otsas seisid mõned lausa tee ääres oma kommikaussidega ning pakkusid kõigile möödujatele kommi. Sain minagi siis oma osa sealt :D  Ühes õues jagati lahkelt lausa veini! Kindlasti avaldas see sügavat muljet Eestist kohale jõudnud abielupaarile, kellel Tom enne peole tulekut oli lennujaamas järel käinud (muuseas osutus mees tema klassivennaks! Viimane oli ilmselgelt päeva pirn, sest Tom teadis ainult, et olime lubanud kaks eestlast hotelli viia :) Hotelli viimine venis, sest kes saaks maha magada sellise erilise võimaluse "ehtsast" Halloweenist osa saada!

Viimaks veel pilte, mille Smileboxi abil kokku panin. Pole varem seda vidinat kasutanud, aga päris tore sai, if I may say so myself :)

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox

3 kommentaari:

  1. Jeever, kus teil on seal ikka majade kaunistamisega vaeva nähtud! Meil pole kaugeltki midagi sellist.. mõnel oli vaid väike ämblik värava peal. Aga päris äge on vaadata.

    VastaKustuta
  2. Vanem tütar näeb selles kleidis juba niiiiii suur välja! Oeh aeg-ajakest.
    Meil piirdus Halloween koduste meisterdustega ja küünaltega hoovi peal...no ja lisaks too labürint, kuhu me järgmisel aastal kindlasti kostümeeritult läheme. ma tahaks nii väga end nöiaks maskeerida ;-)

    VastaKustuta
  3. Tüdruk on tõesti piltidel päris suure neiu mõõtu :) Ise ei saa õieti seda arugi!

    Ega kõik majad nii uhked ka ei ole, võtsin pilte neist, kus eriti palju tehtud. Paljudel on ainult kõrvitsad ukse ees. On tõesti vahva vaadata, mille peale inimesed tulevad! Meie maja ees on alati ainult kõrvits olnud. Me ei ole ju kodus, et komme ise jagada!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)