05.07.11

Magamistuba


Kui me majja kolisime, nii umbes 13 aastat tagasi, siis olid kõik seinad ühtlaselt ebamäärast kollakat värvi. Mis ei olnud sugugi paha... kui aga saime magamistuppa kellegi käest terve mööblikomplekti, mis läikivalt mustjas, siis tekkis mul kinnisidee, et pean seinad kirsipunaseks värvima. Eks ma siis ühel päeval müttasingi seal, kuigi kirsipunane kadus merekäsna abil heledama tooni alla. Piltidel on ikka veel heledam voodipesu, hiljem oli kõik kirsipunane :)

Mõni aasta tagasi juhtus aga nii, et maja õhuniisutaja otsustas meid väga korralikult niisutama hakata, mis tähendas, et magamistoa välisseina vastas oleva voodi peatsi taha tekkis hallitus. Muidugi aitas kõvasti kaasa ka igasuguse soojustuse puudumine (ma ei tea, kuidas maju küll kunagi ehitati!) Otsustasin sellest mustast mööblist lahti saada, sest niikuinii hakkas see ära tüütama. Üks asi on midagi kelleltki saada, teine oma maitse järgi asju korraldada. Olin ka silma heitnud ühele IKEA voodile ja kappidele.



Nii oli meil siis hele mööbel ja punased seinad, mida muidugi plaanisin ära värvida. Kuid kõik muu tuli ju vahele ning seinad ootasid ikka uut värvi. Viimaks siis oleme sellegi ära teinud. Tom arvas küll, et oleks nagu haiglas, aga ma lubasin lastel ise värvi valida ning minu meelest on see kena :)

 



Siin on veel kaks näidet erinevatest tehnikatest, mida olen kasutanud magamistoas. Seekord võtsin ühe vana t-särgi ning käisin heledama rohelisega kõik üle (proportsioon on vale, kui pilti vaadata). Muster kuivas palju heledamaks võrreldes pildil olevaga. Merekäsnaga oli mul lausa kaks erinevat tooni pluss valge, millega kõik üle käisin. Sest kirsipunane oli ikka päris ägedalt punane :) Nii sai seda pisut mahedamaks muuta. Kui keegi proovib sama teha, siis tasub tavaline lateksvärv lihtsalt veega pisut lahjendada, et see nii paks poleks!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)