20.03.12

Krookused

Uskumatult palju lillekesi on oma nina juba välja ajanud. Nagu üks "lillede perenaine" mulle teatas (kui ma tema krookustest pilte klõpsisin), on krookused õitsemas vähemalt paar nädalat tavalisest varem - pidin teda uskuma, sest minu aias pole veel ükski näole andnud... loomulikult ikka sellepärast, et ma pole neid sinna istutanud ;) Sooja on sel nädalal 20 ringis, kuigi järgmiseks ennustatakse alla 10 kraadi sooja. Aga ega neid ilmamehi tasu väga tõsiselt võtta. Pista aga nina hommikul välja ning vaata kindluse mõttes asi ise üle :)







4 kommentaari:

  1. Oh, milline armas lilleline postitus! Ootamatult soe kevad teeb alati meele heaks! Mul ka ei ole aias krookuseid ja seda mitte selleparast, et ma poleks neid sinna istutanud vaid selleparast, et yks suur, paks ja ahne orav pani eelmisel talvel k6ik krookuse sibulad nahka. Oi, ma olin kuri, aga uusi ka istutama ei hakanud. Oravate toitmiseks leiab ka odavamaid mooduseid :)

    Palju tervitusi,
    Eva

    VastaKustuta
  2. Nagu päike oleks väljas eriti neid kollaseid krookuseid vaadates :)

    Meil on tegelikult oravad ka ühed kurjad loomad, kelle eest peab igat sorti trikke tegema, et nad lillede kallale ei läheks, st sibulate. Talvel olen pahane, kui nad pistavad lindudele mõeldud toitu nahka. Oleks nad ehk need eestilikult kenad väikesed oravakesed, aga need linnaoravad on nagu koljatid teiste kõrval.

    VastaKustuta
  3. Nii tore on vaadata kevadehõngulisi pilte! see toob ka siia kevade lähemale. Mul olid ka krookused keset muru, kunagi panime sibulad rõngana murusse. kolm aastat läks, enne kui tärkasid, nii kehv oli see endisele karjamaale veetud pinnas.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)