29.11.12

Kättemaksukontor


See saade on meil kindlalt Kirke lemmikute hulgas. Oleme seda vaadanud üsna algusest peale ning minul ei jää muud üle kui rõõmustada, sest laps on nõus eestikeelseid asju vaatama :) Tegelikult pidin juba mõnda aega tagasi kirjutama, kuidas reageeris Kirke osale, milles Marioni tegelaskuju maha lasti. "Kas ta sai mingis teises filmis tööd?" uuris ta täiesti rahuliku ilmega. Ei mingit kurvastamist, vaid väga pragmaatiline tähelepanek.

Pildi laenasin Õhtulehest. Sellel on veel Maango ja Tuvi osatäitjad peal. Eks Kirke natuke kurvastas, kui nad ära läksid. Mehed andsid mõnusat huumorit juurde, kuid samas ei röövinud uued tegelased tüdruku huvi sarja vastu. Suvel olime juhtumisi Eestis, kui toimus näitlejatega kohtumine, kuid õnneks me kohale ei läinud, sest rahvast oli murdu olnud. 

3 kommentaari:

  1. Minu viimane postitus on samuti Kättemaksukontori-teemaline! Hiljuti ütles selle seriaali stsenarist, et ta pole kunagi arvanud, et kättemaksukontor on mõeldud lastele.
    Aga just lapsed on need kõige suuremad fännid :)) kaasa arvatud minu omad :)

    VastaKustuta
  2. See fenomen on tõesti müstiline, mu lapselapsed 2,5 ja 4,5 aastane vaatavad samuti seda seriaali andunult, kui see telekas käima juhtub. Ma ise mõtlesin, et ehk meenutab see Häidi neile Barbit ja nende omavahelised nääklused on samuti lasteaia tasemel ;)

    VastaKustuta
  3. Ma ei oska ka kuidagi seletada, miks sari just lastele meeldib või lapsemeelsetele :) Kogu sari on hoolimata tõsistest teemadest ju kerges vormis kokku pandud. Vaevalt et liialt päriselule sarnane saade noori nõnda seda jälgima paneks. Ja veel mõtlesin, et tore ju kui peakangelasteks sellised vahvad hakkajad naised on! Tüdrukutele ju eeskujuks :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)