12.02.13

Vastlakuklid


Loodetavasti oli liulaskmine kõigile pikk ja hästi palju head toov :) Küpsetasin mõned kuklid juba pühapäeva õhtul, sellised hästi kardemonised. Täna pakkusime töö juures jälle kukleid, Eesti Maja kohvik varustas meid päeva jooksul. Kui aga otsa said, siis tõid nad meie kõlistamise peale uued üles. Selline lahke vastlapäevane kostitamise komme on meil juba aastaid olnud. Ning paljud võtavad seda juba loomulikuna. Üks lausa helistas panka ja uuris, kas võib kuklile tulla :D Milline pank Eestis oma klientide eest nõnda hästi hoolitseb. Torontos igal juhul üks selline leidub ;)

3 kommentaari:

  1. Olid imehead aga sinu omad veel paremad ;)

    VastaKustuta
  2. Nii tore kuklite-komme! Teil on t6esti maailma parim pank! Inglismaal on vastlapaeva asemel hoopis pannkoogipaev. Kas ka Kanadas? Ma pean kyll tunnistama, et olime sellel aastal nii laisad, et ei teinud/soonud me ei kukleid ega pannkooke, liu laskmisest raakimata. Pikki linu meil seega oodata ei maksa...

    Head s6brapaeva soovides,
    Eva

    VastaKustuta
  3. Kanadas ei tähistata seda päeva suurejooneliselt. Siin seal võib olla pannkoogisöömist, kuid samas kujutan ette et enamusele on pannkoogipäev suht tundmatu asi. Valentinusega on aga hoopis teised :-)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)