09.02.09

Breketid


Mari sai täna oma breketitest lahti!!! Justkui pidupäev meile :) Ei jõudnud ma kuidagi ära oodata, millal koju tema uut naeratust imetlema saan. Kõrvuti siis kaks pilti - tänasest ning päevast, mil ta need rauad suhu said. Meil läks eriliselt hästi, sest täpselt homme on neil koolilõpu piltide tegemine! Kui talle ortodonti juures aega kinni panin, siis minu rõõmuks pakuti just seda nädalat välja ning mina muidugi palusin tänast vastuvõtu aega. Homme võib ta siis taas foto jaoks kenasti naeratada! (Breketite saamislugu on siin.
)

7 kommentaari:

  1. Palju õnne! Ma arvan, et Mari ootas seda päeva juba pikemat aega :)
    Ja nüüd on tal tõesti ilus naeratus! :)
    Kaunist naeratamist!

    VastaKustuta
  2. Anonüümne10/2/09 02:48

    Palju õnne! Usun, et maril on väga hea meel, et breketitest lahti sai. Nüüd saab jälle muretult igasugust toitu süüa ja hammaste pesemine muutus ka tunduvalt lihtsamaks.
    Mäletan ise, millist vaeva mu oma vennatütar breketitega nägi - tal oli väga tõsine probleem, missõttu, tuli isegi hambaid välja tõmmata, et ülejäänud suhu ära mahuks.
    Aga seoses breketitega on mul ka üks lõbus lugu: miu kolleegi mõlemad pojad pidid ka breketid suhu saama. Ema ikka unistas, et suhu pannakse midagi vähem silmatorkavat, aga kui poisid läksid breketeid saama, siis oli neil kaasas isa. Ning oh ehmatust, kui siis lapsed õhtuks koju saabusid - üks sinise, teine rohelise naeratusega. Arst oli värvivaliku välja pakkunud ja issi lasi lastel valida just neile endile meeldivad värvid :) -K-

    VastaKustuta
  3. Oh, palju õnne :)
    Hea ajastus. Imeilus naeratus on Su türel:D
    Minu suurel pojal on breketid suus olnud 3 aastat ja ehk saab ka varsti lahti. Lootust on.

    VastaKustuta
  4. ilus naeratus tõesti! :)
    minu tibi sai ka eelmisel aastal breketitest lahti. ja praegu tundub korras olevat, nüüd käib kontrollis vaid iga 6.kuu tagant.

    VastaKustuta
  5. See naeratus on väärt pea sama palju kui üks kobe auto! Nüüd peab uued hambakaitsed muretsema ja korralikult hambaid pesema et investeering vett vedama ei läheks:)

    VastaKustuta
  6. See vist oli aastal 1990, kui meile tuli külla söprusklass Soomest. Mäletan, kui meie juba veidi vanem kalssijuhataja ärevana klassi jooksis ja esimene kommentaar soomlaste kohta oli: möelge, neil on isegi hammaste peal kleepekad! :)

    VastaKustuta
  7. Aitäh! Endal on ka selline tunne, et peaks nagu seda lausa tähistama :)
    Olime juba nii harjunud nende breketitega... ja nüüd äkki saab laps näiteks jälle õuna hammustada!
    Õnneks ei pidanud tal hambaid välja tõmbama, kuigi alguses oli selline plaan. Nad viilisid pisut hammaste vahelt. Tundub justkui midagi kohutavat, kuid loodetavasti arst ikka teadis mida tegi!
    Eks Marigi ole mul koju tulnud erinevate värvidega - tal on need olnud rohelised, sinised ja punased! Koolikaaslased olid täna neiu sõnade järgi rohkem ehmunud teda ilma breketiteta nähes :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)