24.02.09

Vastlapäeva liulaskmised

Täna olime pea kuus tundi mäenõlvadel ning kuigi me ei kelgutanud, siis suusaliug sai tõeliselt pikk :). Kahjuks ei olnud meil ainult vastlakukleid kusagilt võtta. Mari nõudis, et peame kindlasti koju jõudes neid ikka tegema! Oh, seda maiasmokka küll. Ehk pääsen ainult vahukoore kloppimisega (mida võib sooja kakao peale panna :).

Meie pilt on Kirkest umbes poole mäe pealt. Taustaks paistab St.Lawrence'i jõgi, mida mööda ookeanilaevadki sõita saavad!

2 kommentaari:

  1. no mina üldse ei julgekski sealt mäest liugu lasta...kes teab..võibolla libisen isegi sinna jõeni (kui mulle just mõni puu teele ei satu...)
    Kuklid? Tegite`? :)
    No minul on nendest kuklitest vist tõepoolest kõrini (liiga palju söödud), ja kaasa ka vahukoort ei söö, seega tegin hoopis kohupiima kooki :)

    VastaKustuta
  2. Mägi võib paista väga kõrge, kõige pikem rada on isegi 5km pikk (loomulikult lihtsaim, sest läheb laugelt mööda mäekülge), kuid tegelikult pole asi sugugi hull.
    Ja mäe ja jõe vahel on päris mitu põõsast :)
    Vastlakukleid siin ei tehta (ja meil on hotelliruumis väga raske midagi küpsetada), kui üldse midagi, siis pannkooke (nagu Inglismaaal) - Pancake Tuesday. Quebeci provints, kus praegu oleme, on üsna usklik (katoliku usku) ja siin toimub hulgaliselt talvefestivale just sel ajal. On ju vastlapühad seotud paastu algusega.
    Pannkooke käisimegi eile Kirkega söömas :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)