16.02.09

Kevadine talvepäev

Imeilusad päevad on meil olnud. Pühapäeval käisime Tomiga kahekesi jalutamas, sest lapsed ehitasid pappkarbist hotelli oma pisikeste loomade jaoks ja me ei saanud neid nii tähtsa tegevuse juurest eemale meelitada.


Pargis oli päike meelitanud hulgaliselt oravaid välja, kes rõõmsalt ringi tuiskasid. Püüdsin ühe lõbusa oravapaari fotoobjektiiviga kinni :)


Selline näeb Etobicoke'i jõeke praegu välja. Hiljutised vihmasajud ja üleujutus tõstis küll veepinna palju kõrgemale. Eemalt on näha lumepiiri, just sealmaal loksus jõevesi.



Hiljem sai taas kord oma uue arvuti ette istuda :) Olen juba ammu pinninud, et meil võiks olla midagi paremat, mida saame ringi tassida (vana läpakas on iidamast-aadamast). Lisaks meeldiks mul vahel pere keskel istuda, kui ma arvuti taga toksin; või saan köögis ühe silmaga midagi ekraanilt jälgida. Hetkel olen selle uuega usinalt mänginud. Kõik on hea, kuid ma ei saa eesti tähti nii kergelt trükkida, sest AllChars programm ei tööta veel korralikult Vistaga. Open Office'i jaoks seadsin üles makrod ning aegamisi harjun sellega, kuid AllChars versiooni olen aastaid kasutanud ning tahes-tahtmata liiguvad näpud mõtlemata nende nuppude suunas. Lisaks on mu programmid ja kõik muu vajalik keldrikorrusel oleva arvuti peal. Eks vaata, kuidas ma täpselt selle uue kasutusele võtan. Kindlasti kirjutamiseks :)

(Pildil on näha, kui pikaks mu juuksed veninud on. Keegi küsis mu käest, kas mu on kindel kuuupäev, millal need ära lõikan. Lapsed ütlevad, et pean veel kasvatama ja siis paraja pikkuse ära lõikma, mille saan Angel Hair'ile saata, nii jäävad juuksed ikka pikaks. Neile meelidavad muidugi pikad juuksed, aga mina olen päris tüdinenud. Ise arvan, et varsti-varsti olen lühikese soengu juures tagasi :)

3 kommentaari:

  1. PALJU ONNE SUNNIPAEVAKS!!!
    "Kaardi" saatsin sulle oma blogis.
    Nagu naed pole jah tapitahti veel lapakal ules satitud:)
    Naeme siis hommikul, lol

    VastaKustuta
  2. Anonüümne17/2/09 02:25

    Viskasin kiirpilgu üle su postituse piltide ja jäin mõistatama et kumb su tütardest seal arvutis istub? -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)