07.04.09

Kooliprojekt

Siin koolides on väga levinud igat sorti projektide tegemine grupis. Olen ise sellega kokku puutunud ning pean tunnistama, et kuigi idee on hea, siis ei meeldinud mulle kohe üldse taoline grupitöö. Olen vist lihtsalt tüüpiline eestlasest individualist ;). Koolis hakatakse juba varakult taolise õppemeetodiga peale, sest isegi tulevikus tööd otsides hinnatakse kõrgelt, kui hästi sa suudad teistega koostööd teha.

Seekord oli vaja Mari klassis teha ülevaade mõnest maailma puudutavast probleemist. Mari ja Lydia võtsid arutluse alla globaalse soojenemise ning mõtlesid seda edasi anda intervjuuna. Minu abiga sai kokku video. Mind ei olnud filmimise ajal kohal, oleks pisut rohkem valgust peale pannud. Kuid tüdrukud olid mõelnud ka detailide peale - toataimed taustaks ning tassid laua peal. Maril on seljas isa suur gii, nagu ehtne doktorikraadiga teadlane ;)


2 kommentaari:

  1. Lahe!
    Aga selle grupitööga on mul sama lugu-ikka tundub, et saan üksi rutem ja korralikumalt asja tehtud.

    VastaKustuta
  2. Väga vahva töö! Eks ka eesti koolides tehakse viimastel aastatel aina rohkem grupitööd, aga seda rohkem tunnis. Ma ei kujuta ettegi seda kisa mis ilmselt lapsevanemad tõstaksid, kui ma annaksin midagi sellist kodus teha. :D

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)