16.06.09

Cirque du Soleil

Eelmine postitus oli siinsest tsirkusetrupist, kes üle maailma edukalt esinemas käib ja eilses Globe & Mail'is oli väike kirjutis nende ajaloost - sel aastal tähistatakse 25 sünnipäeva. Riigil tasub vahel õlg alla panna seal, kust esialgu mingit tulu ei paista, eriti kui see veel kunstiga seotud on :) Cirque du Soleil on küll tsirkus, kuid hoopis omanäoline! Kahjuks ei kasutanud ma kunagi võimalust nende etendusel käia, teades, et tsirkus mulle sugugi ei meeldi. Laupäevane väike pilk nendele tõstis aga hoopis huvi! Ehk tuleb taas kord hea võimalus, sest piletid ise maksavad nüüd neil hingehinda. Muidugi, kui nii hea oled, siis võid ükskõik mida küsida... (Youtube'is on hulgaliselt videosid, siin üks link.)

2 kommentaari:

  1. Mina olen CdS fänn. Meil on enamiku etenduste DVDd olemas ja sel aastal nägin lõpuks Quidami elavas esituses. Minu lemmik on Alegria, eriti muusika pärast.

    VastaKustuta
  2. Sain alles nüüd aru, kui suurejooneline on nende etendus, mitte lihtsalt oma akrobaatika oskuste ja trikkide näitamine! Tõeliselt kaunis!!! Loodan, et pääsen neid ka vaatama, sügisel on nad Torontos :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)