26.06.09

Koko

Meie verivärske pereliige, keda me juba tükk aega oodanud oleme :) Valiku tegemine ei olnudki nii kerge, kuid internet tuleb abiks. Ilmselt oli meil alateadvuses Kirke "kutsusaamise pusle", sest Koko (Kirke valitud nimi) on justkui pildi pealt maha karanud. Ta ema on kokerspanjel ja isa puudel ning koeramaailmas on ta tuntud cockapoo nime all. Pidi sobima väga hästi lastega ja teiste koduloomadega, kuigi Liisu ja Puma sabad läksid väga puhevile, kui Kokot nägid. Suurest segadusest panid loomad alguses ninad vastamisi, mis mõnede teadjamate järgi tervitust tähendab.

Sünnipäevaks 22.aprill, nii et vanust 9 nädalat. Hetkel on Koko liikumine piiratud köögiga ning käib väga usin treenimine ja kirjanduse lugemine, kuidas seda täpselt teha. Kirke rõõmu on väga raske edasi anda... Kui ikka mitu aastat kutsast unistad ja kõik see ootus välja paiskub, siis pole emmede kõrvad taoliste õnnehõigete jaoks valmis :) Koduteel, kui Koko vaikselt magas, pidi Kirke mitu korda Mari paluma: "Ega ma und näe... näpista mind!"

9 kommentaari:

  1. Oi kui lahe!!! Kohe saan sellest Mari ja Kirke elevusest aru! Ma ise ka kohe hüppasin toolil, kui uudist lugesin.
    Meil on ka kaks kassi ja üks neist kahjuks üsna nörganärviline. Mötleme ka vaikselt ühe koerakese peale ja vahest ikka piilun interneti kaudu kohalikesse varjupaikadesse, aga hirm on, et meie miisu siis päris segi läheb. Mötlesingi siis, et väike kutsikas poleks meie nörganärvilisele ehk nii hirmu tekitav. eks näis.
    Aga teile palju röömu ja önne uue pereliikmega! Ma röömustan kohe südamest, sest olen kindel, et see kutsikas on endale väga hea kodu leidnud!

    VastaKustuta
  2. Hetkel uudistavad kassid köögis ringi tatsavat uut kodanikku üle madala tõkke - ikka kordamööda. Loodetavasti tänu kutsu väiksusele ei tunne nad temast ohtu :)
    Praegu on mul Koko üle ainult rõõm, isegi kui ta pole veel korralikult väljas õppinud käima. Mari pahandab, et olen liiga kannatamatu :)

    VastaKustuta
  3. Hea et toolil istusin kui blogi avasin:) Üllatus missugune ehkki ääri veeri on juttu olnud. Armas ja unine paistab küll teine. Mille alusel nimevalik toimus.

    VastaKustuta
  4. Anonüümne27/6/09 03:21

    Juhuuuuuuuu,mul on niii hea meel Kiki pärast:) Ja aitäh sünnipäevaõnnitluste eest! ja ma missin....:)

    VastaKustuta
  5. Tegelikult sõitsme kohale, et lihtsalt vaadata, aga tagasi tulime muidugi kutsaga.
    Nimi oli juba mitu päeva tagasi valitud. Otsisime ühelt veebilehelt igat sorti võimalikke variante. Läksime kohe K juurde, kui Ad & Bb ei meeldinud. Koko jäi Kirkele üsna kohe silma, hea nimi, mis võib nii poisile kui tüdrukule sobida - meie meelest (meie kutsikas on tüdruk, ja Kirke muidugi tahaks palju väikeseid kutsasid saada, kuid minu mõtted liiguvad teises suunas).

    VastaKustuta
  6. väga armas! Küll kõik paika läheb, teile palju jõudu ja kannatust koolitamisel!

    VastaKustuta
  7. kutsikat ei tohi mitte kunagi lihtsalt vaatama minna, niikuinii lahkud koos kutsikaga :D
    palju õnne teile! koerad on vahvad (kassid muidugi ka). nii armsake!

    VastaKustuta
  8. Oi see esimene pilt! Imearmas ja tõeliselt magus :)

    VastaKustuta
  9. Anonüümne29/6/09 04:14

    Mul on nii hea meel Kirke ja Mari pärast, kutsikas on ikka tiba teine tera kui kassid. Kutsu ise on ilus ja nii nummi. Loodetavasti hakkab ta ka kassidega läbi saama - nad ju enam-vähem ühte mõõtu. Meil siin taksikutsa (9 aastane proua tegelikult) mängib rõõmsalt Kiisuga, kuigi meie perre tulid nad vastupidises järjekorras - enne taks ja siis Kiisu. Soovin teile kõigile kutsikakasvatamiseks kindlat meelt ja kätt ning hääääästi palju kannatlikkust ja järjekindlust. Kahtlemata oli see ikka väga tore uudis :D -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)