03.09.09

Tõeline naine

Septembrikuu ajakirjas "Glamour" leidub pilt, mis on hulgaliselt vastakaid arvamusi ning vaidlusi tekitanud - naine (elukutselt modell - pluss-suurustele ?mille alusel?), kelle kõhu rasvavoldike kõigile nähtav on.

Ühed pahandavad, et nii propageeritaksegi ülekaalulisust, teised kiidavad, viimaks ometi näidatakse naist just sellisena nagu ta on, kolmandad väidavad, et hoopis veelgi tüsedamaid võiks pildistada, sest sellel naisel pole häda midagi.

Lugesin pisut kommentaare ning olin üllatunud, kui mitmed mehed arvasid, et ta näeb väga seksikas välja. Üks ütles, hea, kui silutud fotode ja hirmkõhnade modellide asemel ometigi näidatakse seda, kellega sa suurema tõenäosusega kokku puutud.

Mul on ka hea meel, et nõnda julged ollakse, kuid ilmselt ainult korraks... Kõige tähtsam on ometigi oma keha mitte kui vaenlasega suhelda ning olla rahul iseendaga. Nagu kusagilt lugesin, elad ja dieeditad ning ei tunne elust rõõmu, ja mis on tasuks... elu, mis on täis olnud rahulolematust... ja mille nimel õieti... Millega ma ei taha öelda, et lase aga end toiduga täiesti lõdvaks ning pärast ole hädas igat sorti haigustega. Lihtsalt on tähtis mitte millestki loobuda, jäädes mõõdukuse piiridesse.

See pilt tuletas meelde Briti sarja "How to Look Good Naked", milles igasuguse kehatüübiga inimesed pannakse positiivselt endasse suhtuma. Siin on nende YouTube'i kanal.

1 kommentaar:

  1. Meil ka mõned ajalehed avaldasid selle foto USA ajakirjast ja jäi silma fakt, et tegu on 20-aastase neiuga. Selline rippuv kõht nii noorel inimesel küll õigustatud ei tohiks olla, kui ta just paar-kolm korda juba sünnitanud pole.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)