28.12.09

Piparkoogid

Seekord ei jõudnud me piparkookide küpsetamiseni enne jõulupäeva, kuigi taigna tegin juba varem valmis. Seekord võtsid lapsed taigna rullimise ja lõikumise täielikult enda peale, isegi kaunistamise. Viimane ongi vist nende jaoks kõige lemmikum osa sellest, sest nad on maiad suhkru-sidrunivaaba järele :)


Pilt on aga tänasest päevast, kui Kirke sõbranna Chen-Chen külas. Osa tainast pandi just selle jaoks kõrvale. Mingi aeg tegutsesid nad köögis, kuni mindi hoopis mängima. Otsustasin siis järelejäänud taignast krumkake küpsetajaga piparkoogivahvleid meisterdada. Hea kerge teha, ning pean tunnistama, et meeldivad rohkem kui 'päris' piparkoogid :)




Vanu pilte vaadates jäid silma piparkoogitegemised läbi aastate. Kirke paistab eriti hoos olevat ning Mari väga süvenenud tähtsasse toimetamisse. Teisel on Jaanika, kelle vaderiks olen ning kes meie laste hoidmisel asendamatuks abi oli. Alumistel on pisut vanemad lapsed, ühel piparkoogivahvlite kaunistamine ja teisel mõne päeva tagune tegutsemine. Ja loomulikult on meeldinud eriti minu vanemale igat sorti põnevaid loomi voolida, nagu ussikesi, millel tiivad küljes. Kuid isegi piparkoogimajakese tegemise oleme kunagi ette võtnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)