05.09.10

Jõuluostud...

Ei, ma ei ole segamini ajanud, nagu oleks talv käes ning viimane aeg jõulude peale hakata mõtlema :) Eile poodi minnes (üle tüki aja terve perega ja suurde ameeriklaste omatud Costcosse), avastasime, et kõige muu kauba vahele on tekkinud jõulukaubad - ehted, kingitused ja muu pudi-padi! Alles paar päeva tagasi püüdsime veel vastu pidada kuumalainega ja nüüd esimeste jahedate ilmadega vaatame juba jõulukuu poole! Samas, miks mitte! Mõtle, milline kergendus, kui mitu kuud ette juba kõik ostud tehtud on! Ehk nõnda püütakse tarbijat õpetada tähtsaid toimetusi mitte viimasele minutile jätma :)


2 kommentaari:

  1. Ka Saksamaal on juba üha rohkem poodides jöulukaupa. Siiamaani on mulle maiustused ja jöuluehted silma jäänud. Igal aastal tekib ikka ka diskussioon, et miks ikka nii vara jne. Aga minu meelest ka, et miks mitte. Need kes ei taha, ei pea ju midagi ostma. OStku siis enne jöule, kui igalpool on trügimine. Mina naudin seda alati, kui saan rahus jöuluks valmistuda.

    VastaKustuta
  2. Minule ei meeldi ka enne jõule see poes viimasel minutil rabelemine. Kingid on enamasti ikka tükk aega varem valmis muretsetud. Eks meil ole ka pisut kergem, sest ei tee suuri ettevalmistusi, on ju kõik kõige lähedasemad Eestis. Ja mis me enda pisikese pere jaoks ikka nii väga pükstest välja kargame :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)