19.09.10

Kuulsused


Sel nädalavahetusel saab läbi Toronto Rahvusvaheline Filmifestival, mis tõi kohale hulgaliselt maailmakaliibris näitlejaid ja muid filmitegijaid. Kellel viitsimist ja tahtmist veetsid tunde hotellide ja kinode juures, et vilksamisigi mõnda sellist kuulsust näha ning ehk piltki kaamerasse püüda. Toronto ühes kallimas rajoonis - Yorkdale'is oli kindlasti ka tavalisest rohkem niisama jalutaid, ikka samal eesmärgil. Isegi mina sain hetkeks kuulsuse "päikesesärast" puudutatud, kuigi kes see isik täpselt oli, polnud mul aimugi :)

Käin teisipäeviti tavaliselt Tartu College'i eestikeelses raamatukogus, sõidan metrooga kohale ja kiirustan siis tagasi tööle. Tee läheb mööda ühest kallist hotellist, mille ees seekord paras rahvamass. Turvamehed seisid sirge selja ja tõsiste nägudega pika musta limusiini ees, kui siis läks inimeste seas kahin lahti ning fotoaparaadid hakkasid välkuma ning kohale veetud suured filmikaamerad käima. Nägin siis minagi ära ühe punaseruudulises pluusis lõdva hoiakuga heledapealise tegelase, kes rõõmsalt inimestele lehvitas ning siis juba limusiini läbipaistmatute klaasidega ukse taha kadus. Kes ta täpselt oli, ma ei tea, sest olen eriti kehv filmide vaataja ning minu teadmised näitlejatest piirduvad ainult nendega, kes vähemalt kümme aastat on uudistes figureerinud ja kes paratamatult kuidagi siis lõpuks meelde jäävad :) Proovisin igal juhul sellest rahvamassist kiiresti läbi trügida ning kaalusin tõsiselt, kas peaks turvameeste tagant seda tegema, sest seal polnud takistusteribe ees :) Kuid igaks juhuks otsustasin siiski nende nina alt läbi lipsata peaaegu et nende varvaste otsa komistades :)

Mõtlesin siis, miks inimesed oma aega raiskavad selliste hetkeliste kohtumiste nimel... kas lootuses pisut sellest särast osa endale saada või on meil vajadus endale tõestada, et need kuulsused on täpselt samasugused inimlikud olevused nagu meiegi?!

Foto ei ole minu oma, laenasin selle siit leheküljelt - Bloori tänaval, mida mööda minagi kõndisin, Intercontinental hotelli eest võetud, kus fännid ootavad, paremal on näha natuke Ontario Kuninglikust muuseumist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)