21.11.10

Pilte laadalt

Enne, kui lumi maha tuleb (täna sadas esimest korda Torontos), riputan veel mõned pildid üles Royal Canadian Winter Fair'ilt. Kindlasti olid meie lemmikuteks kollased tibukesed! Mõnele teisele meeldisid need ka, nendele, kellel uhke kaamera käes on :)
 

Kohapeal valmistati eriti isuäratavaid kaneelikukleid. Tegelikult on need kõrvaltvaadates isuäratavad, kuid kahjuks pannakse minu meelest liiga palju suhkrut sisse ning lõpuks pigistatakse veel mingit suhkrumöginat peale... Palju toredam oli ahjuõunte valmistamine. Vahva oli jälgida õunte koorimist, taigna sisse panemist ning viimaks serveerimist. Õunakoorte kott leidis endale varjupaiga rahamasina kõrval :) Maiustusi ja muud söögikraami oli seal küllaga. Eks meiegi proovisime mõne asja ära. Eriti tore oli, et minidonut'site (kõige rohkem Eestis müüdavate sõõrikute sarnased!) müügiletis vaatas üks noormees Mari väga teraselt ning lõpuks julges kiiresti poetada Mari kooli nime - ECI? Tuli välja, et ta on isal nädalavahetusel abiks ja on Mariga samas loodusainete klassis! Pidid lausa kõrvuti istuma :)
 

Ja milline põllumajandusmess saab olla ilma uhkete köögiviljadeta! Kõige parempoolne üleval nurgas on muide peet! Erinevaid kategooriaid, mille all neid hinnati, oli päris hulgi. Seal olid kõige imelikuma kujuga, kõige suuremad, kõige andekamad ja kõige fantastilisemad (ma pole viimases kahes küll väga kindel :D

3 kommentaari:

  1. Kuidas need tibud nüüd vastu talve üles kasvavad, õue ei saagi:(

    Aedviljad on kummalised, huvitav, kas inimkäsi on sellistele värdmoodustistele kuidagi ka kaasa aidanud?Vist mõnel juhul on.

    VastaKustuta
  2. Anonüümne23/11/10 03:32

    No igatahes Euronõuetele need viimastel piltidel olevad köögiviljad küll ei vasta. Ei tea, kas Euroopas on üldse lubatud selliseid süüa? :D -K-

    VastaKustuta
  3. Euronõuetest on asjad küll kaugel :D Tuhmad põllumehed, ei tea nii tähtsaid asju :D

    Tibud vist tänapäeval ei näe ka suvel päikest... Nii need suurtootmised on, et ikka lihaks või munade saamiseks. Kas keegi neid paitamas ka käib, ei oma mingit tähtsust! Tegelikult on vändatud üks päris mõtlemapanev film, kuidas "lihatootmine" käib. Vaatasin seda ainult osaliselt, sest meel läks liiga kurvaks (Food, Inc). Kahjuks ei tähendanud see minu jaoks, et ma oleks päriselt lihast loobunud, kuid lihasöömine on meie peres kuidagi loomulikul viisil palju vähemaks jäänud!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)