30.01.11

Sam can sing!

Michael Bublé on kindlasti paljudele teada-tuntud. Loodetavasti on teada ka see, et ta Kanadast pärit on, Briti Kolumbiast kalamehe perest. Mäletan, kui tema nimi esile kerkis ning paljudele üllatust valmistas, nii noor mees ja laulab stiilis, mida temavanused just eriti ei hinda :) Sattusin hiljuti peale videole, milles Michael Bublé esineb Inglismaal ning lubab lavale ühe 15-aastase noormehe (Sam Hollyman), kes ema väitel oskavat laulda (ja kindlasti on iga 15-aastase unistuseks just Bubléga laulda ;). Mõtlesin kui sõbralik ja lahke Bublé on - väga kanadalik ;). Kui enne pole sattunud nägema, siis igal juhul tasub vaadata kuulsa muusiku reaktsiooni!


Loodetavasti suudab noormees end üles töötada! Sain aru, et ta pere polnud nõus veel kogu karusselli astuma (X-Fatcor, Britain Got Talent), sest sellega võib end terveks karjääriks siduda. Paistab, et ega see laulmise business just väga kerge polegi! Aga eks pea silma peal hoidma, mis ta edasi teeb.

3 kommentaari:

  1. Siinpool ekraani on üks Buble' fänn! :) Ja ei teadnud jah, et peale C.Dioni on ka teisi kuulsaid lauljaid kanadast pärit lol (sarkasm, eks)

    VastaKustuta
  2. B. Adams neist vist kõige lahedam :)

    Aga loodan südamest, et see andekas noormees X factori vms nõmeda saate "kohtunike" meelevalda ei pääse. On ju teisigi võimalusi oma talendi realiseerimiseks kui sellise kadalipu läbimine.

    VastaKustuta
  3. Kuulsaid kanadalasi on tegelikult palju rohkem kui nii mõngi oskab arvata. Kahjuks pole kerge Kanadast maailmapildile saada ja nõnda minnakse üle piiri USAsse. Nii jääbki mulje nagu oleks nad ameeriklased.

    Mulle tundub, et tänapäeval võib andekaid inimesi päris kergesti ära kasutada. Annad oma sõrme ja nemad võtavad sinult kõik. Sellepärast loodan minagi, et ta leiab teisi teid, kuidas oma lauljakarjääri alustada. Bublega laulmine aitas kindlasti kaasa :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)