03.01.11

Tähtis teade tervise kohta!


Please read carefully and apply instructions




The Center for Disease Control has issued a medical alert about a highly contagious, potentially dangerous virus that is transmitted orally, by hand, and even electronically. This virus is called Weekly Overload Recreational Killer (WORK). If you receive WORK from your boss, any of your colleagues or anyone else via any means whatsoever - DO NOT TOUCH IT!!! This virus will wipe out your private life entirely. If you should come into contact with WORK you should immediately leave the premises.

Take two good friends to the nearest liquor store and purchase one or both of the antidotes - Work Isolating Neutralizer Extract (WINE) and Bothersome Employer Elimination Rebooter (BEER). Take the antidote repeatedly until WORK has been completely eliminated from your system.

You should immediately forward this medical alert to friends. If you do not have friends, you have already been infected and WORK is controlling your life.

Homme esimene tööpäev uuel aastal... (kui riikik püha langeb nädalalõpule, siis saad ikka esmaspäeva vabaks!). Nii et hea mõte võtta tarvitusele ettevaatusabinõud, et mitte nakatuda viirusesse WORK :)  Tegelikult lugesin hiljuti huvitava artikli Metrost, milles soovitatakse heita pilk oma tööle ning mõelda, kas see on ikka tõesti see, millega päriselt rahul oled. Parem teha seda 30.detsembril kui sinu 30ndal detsembril :) 

Autor nimetab, et talvekuud pidid olema parim aeg leidmaks uus töökoht! Kuid samas manitsetakse põhjalikult järele mõtlema, kas lahkumine ongi alati kõige õigem lahendus. Võta pühade ajal aeg maha ja küsi endalt, kas ülemus hindab sind, kas töökaaslased mõistavad sind, kuni tõsise: kas olen uhke selle üle, mida teen. Ehk tasub ka mõtiskleda, kuidas järeltulevad põlved sinu peale mõtlevad. Kas tahad, et sind meenutatakse tegemas just seda tööd, mida teed ja millega väga hästi toime tuled... Muidugi oleks ideaalne, kui su töö on su hobi, aga vaevalt meil kõigil nii hästi asjad käes on...

Pildil: Kirkel on veel natuke aega mõelda, millega ta täpselt tulevikus tegelema hakkab, aga nii kaua võib ka juuksuriametit proovida :)

5 kommentaari:

  1. heh, òige tegelikult!
    Just see, et inimesed vòiks vahel ka mòtleda oma elu ùle jàrele... eriti hea aeg on ju selleks talvine pùha!

    VastaKustuta
  2. Väga hea viirusehoiatus :)
    Aga töö suhtes, oleks vaid kuhu lahkuda :(

    VastaKustuta
  3. Ilmselt ongi kõige raskem see "kuhu lahkuda". Olen ka mõelnud, et nüüd, kus mul pikk kogemus siin riigis kogunenud ühe ala peal, siis pole sugugi kerge midagi muud tegema hakata. Kas tõesti on tark lihtsalt kohta vahetada, aga sama edasi teha...

    VastaKustuta
  4. Anonüümne3/1/11 14:34

    Täna OLI esimene tööpäev ja mind tabaski miski viirus :) Istun praegu kodus diivanil teki sees ja "mõnulen" külmavärinate käes, lisaks sellele on ka tappev palavik (37,5). See on minu jaoks kõige ebameeldivam temperatuur. Kui ta tõuseks üle 38 läheks asi juba lõbusaks, aga see väike vindumine on kõige kurnavam. Kahju, et sa nii hilja hoiatasid, näh, saingi viiruse -K-

    VastaKustuta
  5. Hahahaa.. ma nakatuks hea meelega sellesse viirusesse.. ravi on ju meeldiv :D

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)