22.06.11

Ametlik must vöö Jaapanist

Vahelduseks karate juttu :) Ega karates mingit suvevaheaega ei tule, dojo on alati lahti! Mari tegi oma musta vöö eksami juba kevadel ära, sai ajutise vöö tol korral ka kätte, kuid "päris" 1.dan must vöö pidi Jaapanist saabuma. Lisaks ametlik tunnistus jaapani ja inglise keeles, millele on alla kirjutanud Sadaki Sakagami, kes on shito-ryu itosu-kai karatestiili maailmakorteri "kõige kõrgem nina". Vööl on jaapani keeles tikitud Mari nimi ja aste.

Mari on väga õnnelik ja rahul! Sügisel saab seitse aastat karatega alustamisest! Mul on hea meel, et tüdrukud nii järjekindlad on olnud. Kirke juba mõtleb oma vööeksami peale :)

Eksamitest veel, Maril oli eile viimane eksam koolis. Reedel veel kord kooli, et tunnistus kätte saada ning eksamitulemusi kaeda. Siis võib suvi päriselt alata. Krikel on veel sel nädalal kool. Kuigi ega nad enam suurt midagi ei tee.

6 kommentaari:

  1. Tubli!
    Lõpuks hakkab siis teil ka vaheaeg pihta. Ilusat puhkust! :)

    VastaKustuta
  2. Ooo.. uhke värk!
    Tubli tüdruk!
    Hakkasin siin praegu mõtlema, et kuidas Mari teil seal kutsutakse? Kas Mari või Mary :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh!

    Kui keegi on proovinud Marile Mary öelda, siis parandab ta kiiresti. Mõned ütlevad "Maa..ari", pannes rõhu esimesele silbile, kuid see ei meeldi Marile ka. Nii on ta hoopis prantsuspäraselt Mariii.

    VastaKustuta
  4. Oh, lahe.. selle peale ma ei tulnudki. Mariii on väga armas. Aga kas ta peab oma nime tähthaaval ka ütlema, kui kuskil küsitakse?

    VastaKustuta
  5. Peab ikka täpsustama, et lõpus on ainult "ai" :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)