29.06.11

Ees ootab gümnaasium...

Viimaks on Kirkegi jõudnud oma järgmise verstapostini. 10 aastat (nendest 2 eelkoolis) ongi saanud läbi ning sügisel ootab ees uus etapp - high school! Tegin foto just enne kodust lahkumist, kui kõrge kontsaga kingad veel näpu vahel olid. Eks ta harjutas enne nendel käimist ;) Siis kui pidi koera jalutama viima :D

Mulle meeldib väga komme jagada tunnustusi parimatele ainetundjatele ning lisaks veel kooli omaaegsete õetajate nimelisi aukirju. Ega me Kirke puhul midagi ei oodanud, nii et olin rõõmsalt üllatunud, kui talle omistati üks aukirjadest, mis jagatakse kõige sõbralikumale ning abivalmile õpilasele! Midagi nimetati veel heast huumoritundest, omakasupüüdmatusest ning korralikust kodanikust. Mul tuli lausa pisar silma :) Eriti kui veel mitu õpetajat ja õppealajuhataja hiljem mulle nimetasid, et nad hakkavad Kirkest puudust tundma!

Ega siin ei ole eriti kombeks lõpetajatele lilli kinkida. Mina ikka viisin, ka Kirke kolmele sõbrannale. Andsin ühe roosiõie kooli kontorisse ametnikule, kes ikka veel mäletab, kui Mari samas koolis 12 aastat tagasi alustas. Minugi jaoks on selle kooliga siis punkt pandud. Viisin koolile veel remondi käigus laste poolt välja sorteeritud raamatuid. Muidu oleksid läinud Goodwilli (ehk vanakraamipoodi).

6 kommentaari:

  1. Uskumatu! Kirke tundus kogu aeg väike olevat. Ja nüüd piltide pealt vaadatuna - täitsa neiu! Palju õnne lõpetajale ja tema vanematele!

    VastaKustuta
  2. Veel üks küsimus. Kas ta läheb samasse gümnaasiumi kuhu Marigi?

    VastaKustuta
  3. Tubli tüdruk!
    Ja hoiame siis värskele keskoolineiule pöialt.

    VastaKustuta
  4. Aitäh!
    Ja ikka läheb samasse gümnaasiumi, mis on elukohajärgne. Hea lähedal käia, ei mingeid busse ega ronge :) Ainult pisut kaugemal kui praegune kool. Tegelikult käib selle gümnaasiumi alla päris suur ala, nii et üsna paljud peavad ikkagi bussiga tulema või siis toovad mammad-papad autoga. Gümnaasiume on linnas palju vähem kui põhikoole.

    VastaKustuta
  5. Palju õnne preilile ja palju õnne vanematele :)

    VastaKustuta
  6. Õnnitlused ka meie poolt :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)