02.06.11

Jogurtilugu

 

Meie esimene suurem kuumalaine, mis kestis umbes kaks päeva, on tänaseks lahkunud. Eile hommikul tööle minnes näitas veel kraadiklaas 32 ja täna kooli kiirustades pidime otsima 11 kraadiga midagi soojemat selga. Ma ikka ei väsi kirjutamast/imestamast, millised suured kõikumised siin võivad olla. Minul pole midagi jahedama vastu, eriti kui olen plaaninud uhke toaseinte värvimise ette võtta. Saab kenasti aknad valla hoida.

Selles remondituhinas ununevad aga toidukorrad ära.
Kahjuks pole Tom meid seekord hulga jogurtitega varustanud, muidu saaks nendest kuidagi ära elada :) Ta toob vahel neid kohe mitmekaupa koju, kui mõni kauplus sooduspakkumistega välja tuleb. Eks tema ole see kõige maiam jogurti järele, mida saab hommikul maisihelvestele panna (mina teen endale ja Marile tavaliselt kaerahelbeputru ning Kirke vaatab õudusega kombinatsiooni krõbinad & jogurt, jäädes kindlaks piimale). 
 
Kahjuks aga ei anna siinsed jogurtid sugugi Eesti omade mõõtu välja (eks Tomi Eestis viibimine viib mõtted paratamatult headele toitudele, mida siin ei saa). Mulle meeldib, kui need on pisut vedelamad. Joogijogurtitest ei tasu aga üldse rääkida.
Neid on nüüd siiagi tekkinud, kuid pisikestes plastikpudelites, umbes tassijagu. Ning hind kõigub ikka kusagil dollari ringis, mis minu meelest pisut liiga soolane. Samas olen leidnud ühe sordi jogurtit, mida peaaegu võib Eesti omade kõrvale seada. See on Dairylandi toode, mida veel mõnda aega tagasi ainult Wal-Mart müüs (kahjuks ei satu ma sinna eriti tihti). Nüüd on see ilmunud ka Shoppers Drug Marti repertuaari, kuid loomulikult kallimalt ja väiksemas valikus. Eriti maitsev on mango-vanilla jogurt. Kindlasti sellepärast, et mul on juba mõnda aega kestnud armastus mangode vastu :)

2 kommentaari:

  1. Praegu söön hommikuti Tere metsmaasika jogurtit Awake pähkli puuvilja müsliga - nämmmm!!!

    VastaKustuta
  2. oh nii lahe. Panen silma peale. Ma ise leidsin Eestile sarnase Liberte Cafe Latte oma. Ei ole väga magus ja üsna vedel. :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)