17.06.11

Kassi töö

On meiegi kassist pisut abi. Avastasin ta väikese hiirega suures toas. Pole kindel, kust ta selle just kätte sai. Äkki meie keldrikorruse sahvrist, kuhu hiirepoisid armastavad end vahel peita. Olen viimasel ajal sahvri ust pisut paokil hoidnud, ning hiljem märkasingi, kuidas Liisu väga uudishimulikult sealt vahelt sisse piilus! Tunnistan, et mul polnud mingit isu hiirt ära koristada, kuigi ülikooli ajal ühikas ei teinud teist nägugi, kui hiirelõksust oli vaja paharet kätte saada :) Mari võttis nüüd sama rolli enda kanda. Ma ei vaielnud üldse vastu ;)

3 kommentaari:

  1. Ja mina mõtlesin, et väga loomutruu mänguasi teie kassil.
    Näeb nii mänguhiire moodi välja. päris armas pildi peal:)

    VastaKustuta
  2. Huh, kui meil kunagi kass oli, siis oli minu kõige suurem hirm, et ta hakkab hiiri murdma.. kes neid siis koristab.

    Aga jah.. see pisike hiireke.. meil kunagi kooles rott kööki ära. Õnneks tuli just sõber kylla ja andsin talle 100 krooni ning ta viis ära :D

    VastaKustuta
  3. Esimesel pilgul tundus ka mänguhiirena, aga ajasin kiiresti kassi minema, kui sain aru, et tegu ikka ehtsa väljaandega :)
    Nende koolnud närilistega on kõige hullem, kui õigel ajal kätte ei saa. Pean kolm korda sülitama, kuid õnneks siin pole veel seda juhtnud. Küll aga meie vana Eesti Maja pangakontori ühes kinnises arvutitoas... Hais oli KOHUTAV!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)