24.05.23

Ära märgistatud

"Millal küll sa suureks kasvad ja lollustega lõpetad," toriseb minu kaasa. Samal ajal, kui mu pisipreili koolikaaslased rõõmsalt hõiskavad, et tema emal on sinised juuksed (neiu parandab kannatlikult, et mitte ema vaid vanaema - vanaema tundub vist lihtsam öelda, kui hakata seletama, kes ma täpselt olen, eriti kui ta mulle tädi Ene ütleb - tädi kõlab kangesti daddy moodi). Üks noorhärra laste hulgast tõdeb asjalikult: nagu mustikad. Ja ma naeran temaga kaasa :-)

Jah, ma ei tea, millal ma suureks saan. Ise loodan, et mitte kunagi ;-) Mulle teeb pigem nalja, kui kaasa muretseb, kuidas ma selliste juustega küll Eestisse lendan. Mis tuletab meelde, et kuna värv peaks üsna ruttu kaduma, siis vaja lennu eel seda veel juuksetukale määrida. 

Kui siis lennuki peal või kusagil Eestimaa pinna peal üht vanemat naisterahvast märgatakse, pole probleemi minu äratundmisega! Väike segadus võib muidugi tekkida, sest eks ma valin ikka kõige parema nurga alt tehtud foto, mis siia postitada. Nii et kõik mu halvimad küljed välja ei paistaks :D

12 kommentaari:

  1. Värviks juba kiusu pärast ka kui oleks mida värvida :P
    Rinnakarvad äkki :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sinsed rinnakarvad oleks ju päris huvitavad :D Oot... habe on ju ka olemas ;-)

      Kustuta
  2. Inimeses peab kõik kaunis olema :) Eripära kaunistab. Kui Sind kodumaal kohtan - tulen tervitama!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga tore, vähemalt üks julge on olemas 🙂

      Kustuta
    2. Palun lahkesti teada anda kuupäevad. Küll kohtumispaiga leiame (linnulennul "Lennu"jaamast 5 km)

      Kustuta
    3. Annan teada, kui aeg lähemal :-)

      Kustuta
  3. Anonüümne25/5/23 01:58

    Nii vahva! (nii soeng kui suhtumine)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh 🙂 Õnneks ei pöörita kumbki tütardest selle peale silmi. Pigem julgustavad.

      Kustuta
  4. Ma arvan, et siinmail ei pöörita värvilise soengu peale eriti keegi silmi, erksavärvilisi peanuppe on ikka juba päris palju liikvel. Ja sugugi mitte kõik ei ole noored :) Räägib totaalne rohepea, kelle tütar on juba aastaid absoluutselt potisinine ja sõprade-tuttavate hulgas on teisigi ägedaid värvilisi. Elagu mitmekesisus!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just nii, elagu mitmekesisus! Värviline on palju toredam võrreldes halli argipäeva :-) Ainult nüüd pole mu värvilisest tukast palju kasu, enam polegi kergesti äratuntav :D

      Kustuta
  5. Väga hästi sobib, järgmine kord tasub laiendada ja süvendada ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Värv on siiski selline, mis kaob mõne nädalaga. Olen seda ka rohkem juustesse määrinud, aga otsustasin, et mõnest tukast aitab küll. Mõni aasta tagasi värvisin "kaduva" värviga juuksed punaseks. Ja pean ütlema, et tüdinesin mingil hetkel. Nii et mulle sobivadki need ajutised värvid rohkem :-)

      Kustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)