23.12.06

Jõulud

Täna jääb vaid soovida ilusaid ja rahulikke pühi!!!

M
eil tulevad seekord vihmased ja mustad jõulud, mis ei tekita sugugi pühademeeleolu. Ainult pildi peal on meie maja lumehangede vahel, nagu see mõni aasta tagasi oli. Suusamäed püüavad meeleheitlikult kunstlund teha ning siis toimub suusatamine rohetavate põldude vahel...

Saame neli päeva töölt vabaks, Toomas on terve nädala kodus, lastel algas koolivaheag, mis kestab jaanuari esimese nädala lõpuni. Täna paneme kuuse püsti. Oleme ikka suutnud vastu panna üldisele survele kuusk juba detsembri alguses tuppa tuua. Ainult küünlad aknal, mille juures päkapiku ootuses kaks sokki, annavad tunnistust, et me ikka seda aega ära pole unustanud.

Homme küpsetan naabrile koogi kingiks ja meie lauale tuleb seapraad hapukapsastega. Toomas on nõudnud kaneelikukleid, eks ma teen neid. Meie jõululaud ei tule mitte väga lookas. Olen väga minimalistlikuks muutunud. Isegi Toomas imestab, et ta ei igatsegi suuri praade ja kuhjas taldrikuid. Kui harjud ära teisiti, on enestunnegi parem. Mis rõõm on täis kõhuga oiata, kui halb olla on. Aga teisalt meeldib mulle proovida huvitavaid uusi asju küpsetada. Üks retsept jõhvikatega ootab oma järjekorda. Eks ma proovin selle homme ära ja jagan hea meelega teistega.

P.S.
Need, kes ei arvanud ära, mis imeline korv see oli, siis see on tehtud puuviljadest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)