13.08.09

Pätt pangas

"Kus see pätt on?" tormab meie kõige kõrgem ülemus pangauksest sisse, endal nägu muigel, mis annab tunnistust, et olukord ei nõua siiski politsei kohalekutsumist.

Seal see meie sissetungija on, kes seinal mõnusa magamiskoha päevaks leidnud. Kaval ka, just turvakaamerate taga ja sugugi mitte ees :) Ma ei tea, kelle teravad silmad selle nahkhiire (inglise keeles 'bat', mis eesti keeles mugavalt 'pätiks' muutus) seinalt avastasid!


Eesti Maja on oma suure vanuse juures igasuguseid tegelasi valmis enda katuse alla võtma :). Mõni aasta tagasi püüdsime linnukest oma kontoris! Seekord päästis Eesti Maja direktori kohusetäitja (sest direktor on Afganistanis Eesti sõjaväe lipu all teenimas) õnnetu olevuse tagasi vabadusse. Nii et vampiiridest oleme nüüd lahti ja enam ei pea kartma oma rahasid meie panka tuua ;).

2 kommentaari:

  1. Anonüümne13/8/09 08:34

    Nii armas pätt. KAs te lasite tal ikka sulgemiseni tududa või viskasite enne välja.
    Minu viimane kokkupuude nahkhiirtega oli siis kui kooli keldrit hakati remontima, siis tõi majandusjuhataja paar nahkhiir sealt välja ning oli üpris nõutu olemisega, sest loomakesed kaitse all, aga keldrisse nad kuidagi jääda ei saanud. Ma tegelikult ei teagi, mis neist edasi sai, loodan, et nad endale ikkagi uue kodu leidsid. -K-

    VastaKustuta
  2. Ikka TÕELINE pätt :D

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)