30.08.09

Project Runway meie kodus

Viimaks jõudsime nii kaugele, et lapsed kutsusid oma sõbrad sünnipäeva tähistama (umbes kaha ja kolmenädalase hilinemisega :). Tüdrukud organiseerisid põnevaid mänge ja tegemisi, muuhulgas andsin neile veel hommikul idee ajalehtedest moodi luua. Kuna ajalehti oli meil kodus napilt, siis Kirke helistas lähedal elavale eestlasest sõbrale, kelle käest saime neid pisut juurde. Lisaks läks ta naabri juurde sama palvega, kuigi eks alguses ta pisut ikka pabistas sinna minemisega. Põjust muidugi poleks, sest naabrid on väga kenad. Ta oli niiiii üllatunud, kui lahked nad olid. (Pildil on Egiptusest, Koreast ja Makedooniast pärit modellid).

Siin käib usin moe loomine. Kokku oli kolm võistkonda ning mina koos Mari ja Kirkega olime zhüriiks.

Võitjaks tunnistasime selle kauni kleidi, ilusa punase roosiga, käevõru ja sõrmusega. Viimase puhul on kiviks väikesest õhupallitükist tehtud pallike. Vaeva on nähtud isegi vöö 'muretsemisega'. Tegime kenasti moedemonstratsiooni ja fotosessiooni. Kõik külalised jäid rahule nii toreda üritusega, kuigi keegi ei avaldanud huvi oma uue kleidiga koju minemise suhtes :)

Pean tunnistama, et nüüd, kus lapsed suuremad, ei suuda ma aru saada, kuidas ma üksi kõiki nende sünnipäevasid ette valmistasin, toidu peale mõtlesin, mänge välja nuputasin ja läbi viisin... Küll on ikka kerge, kui lapsed juba suuremad on ja nad oma õlgadele palju võtavad.

1 kommentaar:

  1. Väga lahedad "riided" :) Ons alles noortel ideid, kuidas teha mitte millestki midagi :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)