04.04.11

Hmm... kas New York või Toronto...

Kuidas küll New Yorgi takso vaatab mulle tänava otsas vastu... Nõnda mõtlesin sel nädalal, kui lumi taas kord maha sadas. Suur plakat kuulutas uhke maja ehitamist, mis pani mõtlema, kuhu täpselt see ära mahuks. Isegi USA postkast oli millegipärast välja ilmunud. Siis meenus, et meie ukse vahele oli varem torgatud kirjake, milles vabandati võimaliku segamise pärast. Nimelt vändatavat lähedal asuvas restoranis jõulufilmi (Santa Project, kuigi ma pole kindel, kas see ka lõplik pealkiri on). Nii et kui järgmine kord jõulufilmi vaatate, hoidke silmad lahti ;) 

Ühtegi kuulsat näitlejat silma ei hakanud, kuid olen ikka pisut uudishimulik, mis film see täpselt tuleb :) Kujutan ette, et midagi sellist milles peakangelane tahab päästa oma pere restorani, aga mingi paha onu või hoopis armas ja väga rikas inimene tahab selle asemel uhke maja peale ehitada. Siis tuleb jõuluvana, kes aitab asjad paika seada ning restoran elab oma elu edasi... Ja kui nad surnud pole või võlgade pärast toidukohta kinni pole pannud, siis elavad nad seal õnnelikult edasi :D

Tegelikult pole filmimine Torontos sugugi ebatavaline. Hulk kassatükke on just siit alguse saanud, sest tuleb odavam. Pisut kohendamist ja Kanada linnast saab kergelt mõni USA linn. Ainult teadjad tunnevad Toronto kohad ära.

3 kommentaari:

  1. Nagu venelased filmisid Helsingit Leningradis :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne6/4/11 03:25

    Proovi sa teha usutavat jõulufilmi, kui palav päike paistab, muru rohetab ja kevadlilled õitsevad - aprill New Yorgis :) -K-

    VastaKustuta
  3. Mul on tunne, et filmimeestel oli mingi sehvt ilmataadiga, sest selleks ajaks, kui nad linna ilmusid, sadas alla umbes 12cm lund :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)