19.10.09

Potiaeg...

Nii me hõikame oma kutsale, kui ta välja pissile ja kakale viime. Nõrganärvilised võivad silmad kinni pigistada kõrval oleva pildi peale, kus Koko kenasti oma asja ära teeb. Oleme hakanud talle ajalehepaberit alla torkama, sest nii on palju kergem kakat ära koristada. Ja siin ei tule suure trahvi hirmus kõne allagi, selline asi tegemata jätta (kuigi eks erandeid leidu igal pool).

Tegelikult algas kõik sellest, kui lugesin biolagunevate kilekottide kohta, mida siin just selleks otstarbeks müüakse. Need ei jõua veel lagunema hakata, kui
orgaaniline prügi sorteerijatesse jõuab ning kõik läheb tavalise prahi hulka.

Keegi jättis selle peale oma kommentaari ajalehe kasutamise kohta. Ja minul tuli meelde, kuidas mõni aasta tagasi sattusin just sarnase pildi peale, mil üks hiinlanna ajalehe kutsa pepu alla torkas. Tundus kuidagi imelik ja naljakas, kuid nüüd käin ise ringi ajalehepaber taskus. Ainult Kirke kasutab endiselt kotte, sest talle tundub vist liiga keeruline, kuidas see täpselt ilusti "sisse pakkida"!

Olen proovinud varem juba pilti klõpsata, kuid kuidagi raske on seda teha, kui samal ajal ajalehte sätin. Seekord sai Tom nii tähtsa toimingu jäädvustatud! Meie pisike samm puhtama koduplaneedi nimel :)

1 kommentaar:

  1. Väga tänuväärne, kui omanik korjab kutsu järelt kutsu kaka :)
    Olen Soomes meie kandis ka näinud, et mõni käib kilekott näpus, a neid nii üksikuid.
    Pigem saab hunnikute sisse astuda ja hiljem jalanõusid pesta.
    Lastele ei saa kuidagi aga selgeks teha, et käi tee peal, need jooksevad ka muru peal (seal, kus tee ja muru kohtuvad) ja enamus junne siis seal...

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)