19.04.10

Koko sünnipäevapidu

Koko saab neljapäeval aastaseks! Kuna aga nädala sees on raske pidu pidada ja järgmine laupäev ootab ees karateturniir, siis organiseerisid lapsed (st Kirke) laupäevaks pidu. Mina proovisin kuidagi välja vingerdada, kuid mulle tehti selgeks, kui tähtis see sündmus ikkagi on. Nii palju ikka sain, et nad ei tohtinud liiga suurt hulka külalisi kokku ajada. Olin ju hommikul tööl ka...

Koko jaoks oli Kirke isaga lihapoodi läinud ning nad olid sealt koerakonte küsinud. Lahke mammi seletas siis, et need on lausa tasuta ära anda ning sosistas saladuskatte all, kuidas nendest head suppi saab keeta :) Pildil ongi Koko oma imemaitsva kondiga, millest üdi kohe nahka pandi! Kahjuks ei ole ta veel küllalt palju viisakaid lauakombeid õppinud, nõnda peab ta oma külaliste jalge juures toitu närima :D

Kahejalgsetele valmistasin hoopis pizzat. Seekord tegin üle pika aja käsitsi taigna valmis, sest hommikul ei olnud mahti jahu ja muud vajalikku masinasse panna. Tainast sai nii palju, et otustasin selle rullida suuremaks, kui minu ahjukivi ning keerasin siis ääre sissepoole tagasi, peites juustu kenasti ääre alla. Hiljem süües jäi viimaks justkui juustupirukas kätte. Muidu kippusid ääred tihtipeale söömata jääma, kuigi püüan täidise alati võimalikult serva lähedale panna. Tom ja lapsed kiitsid väga seda juustuäärt ning ma lubasin nõnda teinekordki teha!

Kõige suurem üllatus oli Tomi ja Mari poolt valmis meisterdatud virsikukook! Olin juba arvestanud, kuidas töölt tulles ma pean küpsetama hakkama! Tom oli interneti peal surfates ühe retsepti leidnud ning palunud Mari appi. Tunnistan, et kook tuli väga maitsev :) Pidu oli ka selline rahulik, sest mitte kõik oodatud külalised ei tulnud kohale (eriti neljajalgsed).

Tomi sünnipäevaheietused on peidus siin.

1 kommentaar:

  1. Anonüümne22/4/10 03:36

    Vahva mõte koera sünnipäeva tähistada. Ma mäletan, et minu esimene koer sa oma esimesel jõulul jõulukingituse - suukorvi :D. Vaevalt ta selle üle rõõmustas. Koko tundis kontide üle ilmselt palju rohkem head meelt.
    Kas ta saab konti ainult kord aastas sünnipäeval? -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)