17.06.10

Klient on kuningas... või hoopis koer :)

Panka tulles on hea, kui omast käest turvaja käepärast, isegi kui ta sellist väikest kasvu on :) Samas pole kunagi probleemi olnud, kui isegi suuremat sorti neljajalgsed peremehega sisse astuvad!

Meenub hoopis teistsorti kuuldud lugu Eestist, kus ühes pangakontorist aeti välja kaks vanaprouat, kes liiga pikalt olid jäänud lobisema. Põhjenduseks - nad ei tegevat pangandust! Kõige tipuks olevat sildid üleval, milles kutsuti panka kasvõi kohvile! Ja meie oleme lausa kaalunud, kas ei peaks kohvikannud ja näiteks küpsiseid liikmete jaoks välja panema. Aegajalt isegi teeme seda, kui vastlapäeval kukleid ja ühispankade (laenu-hoiuühistute) päeval kringlit pakume! Laste jaoks on meil aga kommid ikka varuks (kui just need parasjagu otsa pole saanud, sest meil on ka maiaid ametnikke, aga magus teeb ju tuju heaks :)

Ning päris tavaline on, et just pangas saavad vanad tuttavad kokku ning pikad jutud aetakse ära. Siiani pole kellelgi pähe tulnud neid välja ajada, isegi kui panka sulgedes ukse lukku keerame. Muidugi, kui seista siis tõsise näoga ukse juures, aegajalt lobisejate poole pilke heites, saadakse aru, et aeg on vist tõesti lahkuda, sest meiegi tahame kodu poole teele asuda :D

3 kommentaari:

  1. Pank? Oot-oot, killuke, mina mötlesin et sa oled kaardikepiga pedagoog nagu mina ;-)

    VastaKustuta
  2. Olen südames ikka õpetaja edasi, kuigi uuel maal sattusin hoopis panka tööle ja siiamaani pole seda suutnud maha raputada :) Olin 13 aastat Toronto Eesti Koolis õpetajaks, kuid see on selline pooletoobine koht, kord nädalas õhtutundidel.
    Vahepeal ikka pidasin aru, et ajan siingi õpetaja paberid korda, kuid olen vist liiga mugavaks muutunud! Ehk kui Eestis tagasi, võtan uuesti selle ala kätte, sest õpetajaametit silmas pidades ma ülikooligi läbi tegin! Olin väga ajaloost huvitatud, kuid teades, millist valet ma tol ajal oleks pidanud lastele koolis ette kandma, langes otsus inglise keele kasuks.

    Tiia tegi kunagi küsitluse minu kohta, loe
    siit natuke.

    VastaKustuta
  3. Lugesin ja mönus oli! Ja eriti tore on see, kui lugedes tasakesi kaasa noogutad ;-)
    No näiteks blogimise teema - nöus!
    aitäh, et lingi panid!
    No ja nüüd möista, möista, mis raamatu ma kohe ostan, kui juulis eestisse jöuan?!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)