30.06.10

Paberist tool

Lõpuks ometi on kool läbi (Kirkel teisipäeval) ja minu ning tüdrukute Eestisse reis käes. Viimased kaks koolinädalat ei jõudnud Kirke mult ära pinnida, kas me ei võiks kohe minema hakata. Eks koolilõpp ole pisut lihtsam, kuigi päris niisama ei lasta tunnis siiski istuda. Kirke klassil oli ülesandeks valmis meisterdada midagi, mis on praktiline ja tehtud taaskasutatavast materjalist.

Tüdruk pinnis minu käest paberit, mis muidu oleks ringlusesse läinud. Marigi jagas oma koolitöid, millega polnud enam midagi teha. Ja nõnda valmiski tema ja kaaslase ühistööna vanapaberist ning liimist meisterdatud tool. Kusjuures see pidi olema ka täiesti kasutamiskõlblik. Nõnda demonstreerib Kirke, kuidas toolil saab lausa jalgupidi seista istumisest rääkimata! Hindeks perfect!

7 kommentaari:

  1. väga lahe tool! ega te Pärnu kanti ei satu?

    VastaKustuta
  2. tüdrukud igatsevad kangesti Pärnu veepargi järele! Mina ei ole eriti ujuja, aga ilmselt pean ikka järele andma :D Tomi isal on väike osa tema isa-ema majast just Pärnus ja me oleme muidugi seal peatunud.
    Praegu pole mingeid kindlaid plaane, kuid ma annan märku, kui tuleme!

    VastaKustuta
  3. Tubli tool ja eriti vahvad on autori ja modelli jalga päevitatud kingad - suure suve tunnus :)
    Mu mees võttis ka aastaid hoogu, et papptorudest mööblit teha. Muidugi avastas ta nende puudumise siis, kui ma olin kümme aastat torusid ühest kohast teise jalust ära tõstnud ja lõpuks kannatuse kaotades need vanapaberikasti viinud...
    Kui suve teises pooles Haapsallu satute, siis anna ka ikka teada, muidu saan jälle foto põhjal jälile, et oleme viibinud juhuslikult samas kohas ja samal ajal ;)

    VastaKustuta
  4. Mina loodan ka kõiki teid kolme Eestis näha :)

    Tool on äge. Tahtsingi uurida, et millest need jalad tehtud on?

    VastaKustuta
  5. Tooli jalad on tehtud pikipidi rulli keeratud paberitest. Enamuses igat sorti koolitööd, mis aasta lõpus tüdrukud koolist koju said :)

    Ootan juba põnevusega Eestis olekut ja uusi kohtumisi!!!

    VastaKustuta
  6. Väga vahva tool. Peaksin oma õpilastega tööõpetuses ka midagi sarnast järgmiselt kevadel meisterdama. :)

    Ja ehk kohtume meiegi? Mäletan, et te Tallinna pesitsuspaik ei ole minu kodust eriti kaugel. Aga võib-olla peaks kohe mingi sellise blogiringi-tuttavate kokkusaamise tegema. Muidu Sul iga peav mingi kokkusaamine kirjas, oma aega ei jäägi. :)

    VastaKustuta
  7. Tore, siis meili mulle samina@hot.ee. me võime ju sel ajal meie aias või mõnes ilusas kohvikus mõnuleda, kuni tüdrukud veepargis on :)
    Ja Mermaidi ka kampa võtta, kuigi ma ei tea, kuna tema Pärnus on.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)